Sider

mandag 29. mars 2010

Bursdagsbolero

Min svigerinne Marit har bursdag på onsdag og jeg bestemte meg for å strikke en bolero til henne. Jeg ble ferdig i går kveld og er svært fornøyd med resultatet. Hun har ikke bedt om å få dette til bursdagen, så jeg håper inderlig at hun liker den... Hvis ikke får jeg heller ta den selv. Jeg har imidlertid samme variant i tre utgaver i skapet allerede, men man kan jo aldri få for mye av en god ting - og dette er et utrolig praktisk og vakkert klesplagg, har jeg funnet ut.

Marits variant er strikket i en dus ferskenfarge, som er yndlingsfargen hennes.4 kommentarer:

Morgengry sa...

Tar du i mot bestilling? Har en kjole som jeg ikke finner bolero til og er invitert i feiringer 3 lørdager på rekke og rad. Riktignok i juni, men tar ingen sommertemperatur for gitt,-)

hege sa...

Jeg må visst tenke litt på det.. Er litt usikker på arbeidskapasiteten min fremover. Men dersom du kan strikke er den faktisk ikke så komplisert å få til - og det går ganske raskt og du slipper montering til slutt siden det jo egentlig bare er to armer som er strikket sammen. Jeg har selvfølgelig oppskriften dersom du er interessert. Den kan også strikkes uten hullmønster, men da må du nok ha litt mer garn. Laget en variant til jul uten hullmønster med gullperler i hekleborden. Ble ganske fancy, den også;-)

Morgengry sa...

Knallbra. Flere strikkere i familien, så jeg tar gjerne i mot oppskrift,-)

hege sa...

Da skal jeg se om jeg kan ordne det så fort som mulig;-))