Sider

torsdag 4. juli 2013

Fruen smykker seg endelig

Det er ikke til å stikke under en stol at Fruen har mye stæsj. Faktisk trengs det mer enn en stol å stikke det hele under - muligens et helt spisestuesett. Men det ER jo unektelig irriterende å oppdage at stæsjet mangler den dagen både tiden strekker til OG skapergleden er der. Så det.

Her om dagen skjedde faktisk det vidunderlige: Fruen hadde både tid OG klarte samtidig å finne frem skapergleden, så da så blant annet en del ringer og øredobber dagens lys. De på bildet under er bare et lite utvalg. Så gjenstår det å se om limet som ble brukt holder i lengden...

Det var uansett gøy å endelig sette seg ned og lage litt smykker. Det har ikke manglet på verken planer eller materialer tidligere, men det har liksom aldri blitt noe av det før nå. Heldigvis frister det hele til gjentagelse - og godt er det, for det er fremdeles mer smykkestæsj igjen på det relativt rikholdige lageret i skapet...2 kommentarer:

Eple sa...

Veldig bra resultat!! Og så mange du fikk laget!?

Det er virkelig ikke så ofte at både tid, mulighet, lyst og virketrang opptrer samtidig- og det er godt å se at du hiver deg rundt når en slik situasjon faktisk oppstår.

Imponert- og kanskje spesielt begeistret for barte-ringene.. Måtte bare trekke på smilebåndet av de :)

Hekkan Hekkel sa...

Hei, Hege
Så kjekt at du vil bestille boka mi! Det varmar :)
Ja, det er fint om du kan sende meg ein e-post (hekkanhekkel@yahoo.no) med fullt namn og adresse. Så får du tilsendt eit signert eksemplar så snart boka kjem frå trykkeriet :)

Kjempefine ringar! :)
Klem, Kristin