Sider

mandag 19. april 2010

Enda mer redebygging

Jeg holder på meg å vaske små klær for tiden. Bitte små plagg i kjønnsnøytrale farger. Jeg synes det hele er en smule absurd, for jeg er ikke mentalt forberedet på fødsel i det hele tatt, men jeg regner selvsagt med at realiteten vil kicke inn når riene setter i gang... Derfor er det sikkert greit at jeg tar meg av de praktiske tingene nå slik at jeg gradvis kan venne meg til tanken på at vi endelig skal få hilse på det lille mennesket som har vokst inni meg de siste åtte månedene.

Og så kom det litt babytøy i posten i dag. Kjønnsnøytrale bukser, riktignok, men også en svært jentete, liten kjole som jeg bestilte i et svakt øyeblikk fordi den var så søt, selv om jeg jo har mine tvil om at det faktisk er en jente som gjemmer seg der inne. Men det vil nok uansett være noen andre som kan bruke den om ikke vi får bruk for den selv.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Oi- nydelig kjole og blondetruse! Skjønner godt at du fikk et svakt øyeblikk. Når det gjelder den mentale forberedelsen så hjalp det (syns jeg) rett og slett å se på bilder fra diverse andre fødsler. For å få realitetene inn... Må også innrømme at jeg egentlig aldri fikk realitetene inn noe særlig og etter tre fødsler sitter igjen med inntrykket av at alt var uvirkelig og absurd. Kanskje like greit. Et bra tips jeg fikk var å ikke lage noen idéer om hvordan fødselen skulle bli, for alt kan ta alle vendinger. Hold fast på én ting: jordmødrene skal få deg til å føle deg trygg og de skal høre på deg. Igjen- lykke, lykke til!

hege sa...

Takk for gode tips;-) Det er i sannhet en helt absurd følelse å kjenne et lite menneske komme ut av kroppen sin. Pakker herved bag og fødemusikk og fortsetter den mentale forberedelsesprosessen;-))