Sider

lørdag 24. april 2010

Addicted to the colour purple?

Termindatoen begynner å nærme seg, og jeg holder fremdeles på med å gjøre i stand redet mitt. Det meste er vel i hus nå, vil jeg tro, og nesten alt er vasket og gjort i stand. Jeg har ikke pakket fødebagen enda, men jeg lurer på om jeg muligens ikke skal gjøre det nå i helgen - eller i det minste begynne å gjøre den i stand og plassere det jeg trenger å ta med meg i betryggene avstand slik at det er lett å få fatt i dersom noen plutselig skulle melde sin ankomst.

I et forsøk på å kjøpe inn kjønnsnøytralt babyutstyr ser det ut som om jeg har hengt meg fullstendig opp i the colour purple... Se bildene under for tydelige bevis:

Disse babytøflene kommer fra Nøstebarn og dumpet ned i postkassen i går. Supersøte og bitte små i størrelse 18/19.


Mormor har strikket digert og deilig babyteppe i lilla garn fra Nøstebarn.


Stellevesken fra Stroom bestilte jeg på Lilleprinsen for en del måneder siden etter å ha overveid det nøye en laaang stund, og jeg gleder meg stort til å ta den i bruk, for den er så fin!


Denne kaninkosekluten er vel neppe lilla, snarere en litt mørk lavendelfarge med et hint av lilla, men den føyer seg uansett inn i rekken av saker og ting i mer kjønnsnøytrale farger som Fuglemamma stapper opp i reiret. Søt er den i alle fall.

1 kommentar:

Morgengry sa...

Nyt denne koselige perioden! Masse fint er på plass ser jeg,-)