Sider

mandag 30. september 2013

Den tause kvinnen snakker igjen
Det har vært rimelig tyst fra denne kanten på en stund, og det er vel ingen grunn til å tro at det kommer til å bli direkte livlig heretter - men her kommer det i det minste et aldri så lite livstegn.

Jeg håper uansett at dere har det bra, kjære bloggevenner! Jeg savner dere, men har dessverre ikke tid til å komme så ofte på besøk lenger. Det er forferdelig trist, men slik er det.

Fruen har det nemlig særdeles travelt for tiden. Hjemmekontortilværelsen ble etter hvert svært ensom og inntektene særdeles ustabile, så Fruen bestemte seg for å prøve seg ute i det virkelige arbeidslivet igjen. Nå er man derfor atter tilbake i skoleverket, og trives ganske godt med det - selv om overgangen til tider fremdeles oppleves som en smule sjokkartet både for mor og barn (og kanskje også mann). 

Dette er nok derfor den egentlige grunnen til at bloggingen har vært totalt fraværende fra livet til denne fruen i det siste - og ikke den nyanskaffede permanente dekoren som pryder de snart førti år gamle beina til undertegnede. Man har altså ikke blitt for tøff til å blogge bare fordi man har fått seg tatoveringer... 

Revisoren slo nok en gang på stortromma og spanderte tur til Amsterdam med innlagt tatovering på Salon Serpent sammen med god, gammel studievenninne i førtiårsgave, og da kan man jo ikke annet enn å bli særdeles fornøyd - særlig når man vet at Revisoren i grunnen ikke er særlig begeistret for tatoveringer... Det er tre svaler, en for hver av barna mine. Ikke så veldig originalt, akkurat det, but so be it. Fruen er i alle fall særdeles fornøyd - heldigvis! Og kanskje litt hekta på å få seg enda flere tatoveringer...

Jeg ønsker alle nydelige bloggedamer en deilig høst - så gjenstår det å se om jeg titter innom av og til og hilser på.

Stor klem!


7 kommentarer:

Bergljot sa...

Hei :-) Kjekt å høre fra deg, selv om det ble en snarvisitt. Flotte tattiser!

Kufiolett sa...

Nuuudelige svaler!!! Love it❤

Eple sa...

Så hyggelig å høre fra deg igjen! Jeg stemmer selvsagt for at du lar jobb være jobb- lar humla suse- og satser alt på økt blogging fremover istedet.. ;)Jepp, det er nå min ydmyke mening.

Synes du har valgt deg meget vakker kroppskunst- og krever oppdateringer om du ikke klarer å stå imot og skaffer deg flere!

Håper vi "sees" om ikke så lenge :)

Hekkan Hekkel sa...

Så kjekt at du vil vere med på julelotteriet mitt! :) Eg kryssar fingrane for deg - og gratulerer på førehand med den fine, runde dagen :)
For ein herleg blogg du har :) Her skal eg kome tilbake ofte!
Og dei svalane er berre heilt fantastiske. Håpar min mannlege halvdel får lyst til å gje meg ei så kul gåve òg :) Eg må jo ha litt fleire tatoveringar ;)
Klem, Kristin

Hekkan Hekkel sa...

Hei igjen, Hege :)
Det var du som stakk av med seieren i lotteriet! :) Hipp hurra :)
Kan du sende meg ein e-post med adressa di til: krisoeye@yahoo.no
Så skal eg få sendt av garde bok og overrasking så raskt som mogleg :)
Klem, Kristin

Huldra sa...

Så fin en gest å ha svalene som symbol på barna. Sånt kan jeg såvisst like :)
Håper alt er vel med deg og dine. Det hadde vært kos å se et lite livstegn sånn nå og da, så jeg håper du en dag har pust og ork til et bittelite innlegg. Alltid kos å se hvordan ståa er vet du :)

Klemmer på veien fra Huldrelevenet

obat penghilang tato sa...

Thanks for one's marvelous posting! I certainly enjoyed
reading it, you are a great author.I will make sure to
bookmark your blog and will come back later in life.
I want to encourage that you continue your great work,
have a nice evening!