Sider

tirsdag 29. mars 2011

Stuff from London

So - fruen har nettopp vært i London. Eller - faktisk begynner det å bli så lenge siden nå at det nesten er på tide å dra tilbake igjen... Eller kanskje ikke, med tanke på at fruen går bananas på shoppingfronten også på en mini-mini-break og klarer å komme hjem med diger oransje Heavymerkelapp på kofferten til tross for at hun dro hjemmefra med knappe ti kilo i bagasjen. (Men man har jo egentlig ikke vært på shoppingtur dersom den oransje merkelappen ikke havner på kofferten når man sjekker inn. Trikset er å være akkurat sjarmerende nok til at man slipper å betale overvekt.)

Dette var jo en tre-vennepar-på-kosetur-til-London type reise (bilder fra selve turen kommer nok senere, for jeg må jo vise frem mitt vidunderlige London i vårskrud!), så det ble mye spising og drikking. Man må imidlertid også gjøre litt rom for shopping, og fruen overrasker til og med seg selv med hvor mye hun faktisk rakk å sope med seg i løpet av den begrensede tiden som var satt av til dette formålet. Det er mulig at man er mer effektiv enn man selv tror... (Enten det eller så henger mangelen på sjokkerende effektivitet sammen med graden av interesse for husarbeid.) Uansett, her er skattene:

En liten tur på Marks & Spencer - og vips! så var man en knallgrønn vårjakke som til og med tåler vann rikere.
Et lite kort fanget fruens interesse ved kassen.

Min absolutte favoritt når det gjelder klær er Monsoon. Ingen tur til the UK er komplett uten en tur innom der. Vidunderlige Monsoon har nemlig klær som faktisk passer, selv for en med meget kvinnelige former. Fantastiske kjoler, nydelige cardigans og behagelige bukser. I tillegg finner jeg alltid masse fint tilbehør der.

Fruen foretrekker sterke farger, og siden vårfargene ikke akkurat kan kalles skrikende fant jeg ikke så mye som jeg vanligvis gjør - men jeg fikk da plukket med meg noe grønt, en deilig dongeribukse og en flott bolero som skal brukes (over den grønne silkekjolen min) til festlige anledninger. Og så dukket det opp en søt buksedress med matchende cardigan til Lillesøster. Blir i godt humør av Monsoon!!


En liten tur innom John Lewis ble det også tid til. Forrige gang jeg var der hadde jeg god tid og tilbragte flere timer der mens jeg drømte meg bort i hyllene av Rowangarn og alle de flotte stoffene og sytilbehøret de har i hobbyavdelingen sin. Denne gang fikk jeg med meg den siste Stitch n' Bitch-boka, noen knapper og en fin saks (for det trengte jeg jo).


Denne skal jeg definitivt strikke!


Jeg må alltid innom Urban Outfitters også når jeg er i London. Der pleier jeg å gå rett på bøker og stæsj siden klærne vanligvis er litt for små i størrelsen til meg. Men det gjør ingen ting, for de har så mye kult dilldall. Det er for øvrig her jeg har kjøpt Queen of Fucking Everything-koppen min.

Nå skal det styles...

Fruen har lagt det minst frekke kortet øverst. De andre to var litt på kanten... Boken til venstre er full av strykemerker som forhåpentligvis skal brukes flitting på saker og ting som fruen skal sy etter hvert.

Trenger jeg egentlig å si noe? Selvsagt trengte jeg disse!

Det ble tid til en liten tur innom Octopus også - THE place for plastic fantastic. Masse kult som man selvsagt har mer eller mindre bruk for. Sakene jeg har kjøpt er laget av Pylones, og det er umulig å ikke bli i godt humør av all den deilige plastikknipsen de lager.

Og vi måtte jo ha oss en sukkerstrøer som ser ut som dette. Det er faktisk et under at vi har klart oss såpass lenge uten...

Ny lommebok til meg og matchende termos til Lillesøster.
Å ja - ungene måtte jo få noe, de også... Da passet det med en svipptur innom Hamley's hvor denne tryllestaven lå og ventet på StoreLillebror. Selvsagt måtte han få denne! Så nå er det Lumos Maxima og Serpent Sortia over hele huset til alle døgnets tider. (Fruen forsøker seg med en Ryddus Opp På Rommius iblant, men da virker den sjokkerende nok ikke. Men så er det da heller ikke min tryllestav...)Sånn - litt show-and-tell. Snart kommer det et lite oppfølgingsinnlegg med bilder fra selve turen. Magnoliatrær i full blomst, må vite. Fantastisk!

6 kommentarer:

ND! sa...

Du kan plukke godbitene :)
Nå fikk jeg enda mer lyst på en London(shopping)tur...
Blir nok ei uke housesitting på oss i Walthamstow
når exen skal hjem på sommerferie :)

Anonym sa...

Hei Hege! Jeg blir i saa godt humoer av aa lese bloggen din!! Du er veldig inspirerende!!! Klem fra Hilde, NL

Pia sa...

Her har det vært shopping, ja! Mye flott du har handla inn!

Jennys fire vegger sa...

Se der ja! :-) Du fikk med deg en god del på turen! :-D Masse fine ting, og den grønne jakka så lekker ut. Og matchende termos og lommebok er et must! :-)

Ha en fin dag videre.
Klem Jenny

Karianne sa...

100 % herlig!! Jeg følger *smil*

Eple sa...

Du herlige London!! Så mye bra! Elsket den grønne jakken! Og de muffins dingsene. Og sukkerstrøen. Og termosen. Og.. Ja, du skjønner tegningen.. ;)

Ha en utmerket helg!!