Sider

onsdag 16. mars 2011

Spring is near!

Fruen er i vårmodus nå som favorittårstiden er i anmarsj, i alle fall dersom man skal dømme etter dagens tydelige bildebevis:
Se hva som tittet opp da snøen smeltet! Og snart kan jeg komme meg ut og grave i blomsterbedet. Det gleder jeg meg såååååå masse til!
Og denne vidunderlige kjolen dumpet ned i postkassa i dag. Fantastisk! Deilige farger og herlig snitt. Og en påminnelse om at det faktisk blir sommer også om en liten stund, tross alt. Gave til Lillesøster fra en søt kollega som valgte å sende den til meg siden jeg drøyer vel lenge med besøket jeg har planlagt i lengre tid. Man skulle tro at jeg hadde nok av tid nå som jeg har permisjon, men det er utrolig så fort dagene flyr! Ikke bruker jeg så masse tid på blogging heller - noe frekvensen på innleggene mine tydelig beviser. Jeg har ikke fått kommet meg rundt og kommentert hos de som deltar på gi-bort-lotteriet mitt heller. Skammelig! Men snart skal jeg få gjort alt dette - jeg lover.

Men først skal jeg ta meg en liten tur til gamle trakter, drikke deilig cider and blackcurrant (if you please!), spise kraftig, britisk kost og muligens shoppe meg en ny (gul denne gang) veske. Jippi!!!

4 kommentarer:

Namaste (jeo74) sa...

Hjertelig velkommen, kjære vår!
Har aldri vore mærr klar trur eg...

Så harlige kjole og da.
Så du ska på tur? Kor hen då mon tru, og ka gjorde du der i "gamle dager" mon tru?
Eg tippe jo ein plass i england, men... :o)

Skikkelig god tur jaffal!

malu sa...

For et herlig vårtegn :o)
Gleder meg til det begynner å spire
og gro rundt om kring oss igjen.
Nydelig sommer kjole for ikke å snakke om de gøyale sommer buksene du har laget under.

Kos deg i UK :o)

Morgengry sa...

Oi, var kjolen bloggbar? Supert du likte den da,-)) Strålende vårtegn lurer seg frem i skogen "vår" om dagen og. Håper du nyter turen, regner med noen bloggbare kjøp,-))

Anonym sa...

Gleder meg til våren kommer for fult!
nydelig kjole! ha en fin dag
/myr