Sider

fredag 4. mars 2011

I feriemodus

Til de av dere som trodde at fru Hegemoni hadde sluttet å blogge: Nei, hun har bare tatt seg en liten pause av mangel på tilsynelatende interessante emner og inspirasjon. Nå er imidlertid vinterferien i startgropen, så forhåpentligvis kommer det mange innlegg om alt det spennende fruen og barna skal bedrive i løpet av den neste uka dersom noen av planene faktisk blir realisert.

Fru Hegemoni registrerer også sjokkert at telleren plutselig har rundet 10 000 treff uten at hun fikk det med seg! Planen var nemlig å feire hendelsen med et nytt gi-bort-lotteri. Siden fruen ikke rir den dagen hun saler (i de aller fleste tilfeller) kommer det nok til å bli et lite gi-bort-lotteri om ikke så alt for lenge (for å feire 10 000+) - det må bare pønskes ut hva premien skal være, om man da ikke bare skal kjøre samme type premie som forrige gang og lage nok et subversive cross-stitch-broderi. Forslag mottas med takk!

Fruen er for øvrig i vårmodus og har gått til innkjøp av minipåskeliljer. Og ute i blomsterbedet skimtes små spirer av tidligere års innkjøpte sådan som etter avblomstring har blitt gravd ned ute. Det skal bli fantastisk endelig kunne krafse litt i jorda igjen! Imens nyter jeg synet av disse søte, små som blomstrer inne.


Disse fikk aller nådigst lov til å flytte opp i den fine muggen jeg har arvet av min farmor. Det ble så fint!

Og så kom det jo et stykke solskinn i posten til Lillesøster fra Randi. Fantastisk! (Fruen er visst i gul modus for tiden. Mulig at det skyldes en intens lengsel etter sol og varme...)

Og helt til slutt en liten snømann som StoreLillebror kom hjem med i dag. Ikke fordi jeg håper at vi kan lage ekte snømenn i løpet av vinterferien, som skal tilbringes hjemme, men fordi den jo er skikkelig søt - og fordi jeg jo elsker alt det ungene mine lager uten unntak. Men det er nok fordi alt de lager jo er fint...

Ha en hyggelig helg, alle sammen!

2 kommentarer:

Lev Livet Lett Lokki sa...

FOR en fin snømann!! Så flink han er!!
Og ja - vi kjøper inn litt vår - det har jeg også gjort - og det er nå så koselig!!
Må du ha en nydelig helg videre!!
Klem Lokki

malu sa...

Herlig snømann :o)
Jeg går også rundt å lenkter etter våren nå.

Håper dere får en fin vinterferie med masse jubaluba:o)