Sider

mandag 7. mars 2011

Dagens aktivitet

Det har vært en helg fylt av fantasi og boller. Og festen var ikke over - det var fremdeles boller igjen... (Derfor blir det ikke andre boller riktig enda...) Og siden de to eldste har vinterferie har fruen vært en smule ettergivende i forhold til intensiv sofasitting og tv-titting. Vi får heller sette i gang med perling, strikking, leiring, sying, brodering, papirklipping, baking, koking, tegning, maling, pomponglaging og alle andre planlagte hobbyaktiviteter i morgen. I dag får det være greit å daffe omkring i onepiece eller joggebukse og spise en restebolle eller to.

Og så fryder selvsagt fru Hegemoni seg enormt over at hennes egen begeistring for C. S. Lewis sin fantastiske verden ser ut til å ha smittet over på StoreLillebror, som ser ut til å sette mer pris på den typen litteratur enn sin storesøster. Boka på bildet over ble kjøpt på fjorårets Mammutsalg og er en salig skatt med dra-ut-klaffer og spennende overraskelser.


Til slutt et par bilder av mine nye ranunkler. De er så flotte, og så er det jo ekstra spennende at samme plante har blomster i flere ulike farger. Det er jammen skikkelig vårstemning på kjøkkenet nå - så forhåpentligvis smitter det over til den andre siden av kjøkkenvinduet også om ikke så alt for lenge.

2 kommentarer:

Eple sa...

Fine gutten, fine boken og fine ranuklene! Høres ut som en finfin dag :)

ND! sa...

Humret godt av "bli andre boller" kommentaren :)

Her ble det ingen boller i heimen :(
Men når "snotta sally" er frisk igjen SKAL det bakes forsinkede Fastelavensboller

Kjempekoselig bilde av lesehesten din :)

Mamuttsalg er supert!
Sikret meg de 2 andre bøkene i Løvegutt triologien i år,
så nå skal jeg lokke poden til å bli flinkere å lese bøker...