Sider

lørdag 12. mars 2011

Det var en gang en vinterferie...

Det var en gang en frue som hadde masse planer for vinterferien. Haugevis med saker lå linet opp og alle hjerter gledet seg over at det endelig skulle bli tid til å bake masse og bedrive utstrakt hobbyaktivitetvirksomhet. Fruen dristet seg også til å skryte om dette her på bloggen sin og lovet dyrt og hellig at det skulle komme daglige innlegg og masse bilder av alle disse aktivitetene.

Men uka varte og rakk uten et eneste innlegg, og så en dag våknet fruen opp og oppdaget at vinterferien nesten var over uten at det (nesten) ikke hadde blitt noe av alle disse planene i det hele tatt.

Fruen skammet seg dypt og inderlig og kom i hug lignende minner fra tidligere skoleferier, som også hadde gått alt for fort. At hun aldri kunne lære!

Men fruen lærer aldri. (Gammelt jungelord)Her har det imidlertid ligget et udokumentert plagg klar til fotografering i flerfoldige dager! Dette er en lue som er strikket av dobbelt garn (Kid, tror jeg). Raskt og greit prosjekt, men den ble en smule stor, selv for fru Hegemonis oppblåste hode.


 Lillesøster reklamerer for tex-mex-mat. Fotografen klarte dessverre ikke å fange øyeblikket tortillaen ble testet ut som lue.


Og det har kommet en ny plante i hus. Pletter i luften, akkompagnert av plastblomsten som var pynt på en smykkeeske frøken ND! sendte meg.

Det har jammen vært LITT av en uke, med andre ord!

2 kommentarer:

Frk.Vatland sa...

Hei Hege:) Så artig innlegg og godt at andre også har Store Planer som faktisk bare blir borte:) Jeg har helt "sytørke" finner ikke motivasjonen heller....kommer nærmere våren håpere jeg:)

Ha en fin kveld:O)

Klem fra BRit Olaug

En rosa fugl sa...

Av og til så går ikke planene slik som man tenkte seg, bare sånn det er. :) Søtt bilde av babyen:)