Sider

mandag 28. februar 2011

Familieforøkelse!

Revisoren elsker akvariet sitt. (Eller Um-kvariet, som StoreStoresøster kalte det da hun fikk det som en slags bursdagspresang for x antall år siden.) Fru Hegemoni er ikke like begeistret - særlig ikke etter at de koselige fiskene begynte å forsvinne på mystisk vis for deretter å dukke mer eller mindre halvspiste opp en liten stund senere. (Ja, vi spurte i dyrebutikken om de kunne hjelpe oss med å plukke ut typer som trivdes godt sammen, men det ser ikke ut til at det hjalp...) Derfor - etter at ungene begynte å møte dagen med spørsmålet "Eg lure på kem av fiskane så e døe i dag?" - ble det koselige akvariet omdøpt til The Tank of Death av undertegnede.

Men man er da evig optimist - så nå har den stakkars kardinaltetraen - som har svømt rundt i ensom majestet i lengre tid og savnet resten av stimen sin - og "sugefisken", som egentlig burde hatt det velklingende navnet Sue, fått selskap av fire livlige, fargerike krabater. Til og med fru Hegemoni må innrømme at det ble mye mer koselig i stua nå.

Hva de heter? Det store titusendollarsspørsmålet... Eller?? Svaret er selvsagt Harry, Ronny, Hermine og Gulla. Og sugefisken har blitt omdøpt til Humlesnurr og den lille kardinaltetraen til Noldus. Of course.

Så får vi se hvor lenge de overlever The Tank of Death... (Nesten som et reality show, dette her.)

Og her er deltakerne:

Harry og Ronny har oppdaget kamera. Gulla er en smule stiv i blikket.
Ronny er selvsagt rødoransje og fin.
Hermine er på vei mot noe spennende i bakgrunnen.
Her er hele gjengen samlet.
Humlesnurr har sugd seg fast.
Ronny ser litt sur ut.
Dette garnet har ingen ting med de nye fiskene å gjøre. Det er med her fordi jeg kjøpte det i dag da jeg og Lillesøster var ute på tur og fordi jeg egentlig skammer meg over min garnavhengighet men samtidig fryder meg over nyanskaffelsen.

4 kommentarer:

Eple sa...

Du lokket meg hit med din tabloide overskrift ;) (som om jeg trenger å lokkes inn hit!!)

Kjekke fisker, og enda kjekkere realitykonsept. Jeg melder meg herved som fast, og spent, følger av The Tank of Death Show! (men burde vel egentlig håpe at alt skal gå udramatisk for seg der nå...for fiskene og ungenes skyld Eller? ;))

hege sa...

Huff, ja - litt sleip overskrift....

Jeg håper også at det ikke blir så mye drama i The Tank of Death. Forrige sesong hadde mer enn nok av det...

Shy B sa...

Stilige fiskebilder!
Vi hadde ein slik Ronny ein gong. Han levde åleine i bollen sin lenge, 3 år kanskje det var...?!

hobbyvimsa sa...

Hei høpp!!!

Takk for gode ord og lykke ønskninger:)Det varmer!!

Herlig fiske historie:)

God helg!!

Klem Linda:)