Sider

fredag 4. februar 2011

Jøss!!

Lillesøster er kledelig sjokkert over prisen på garn hos Nille.

Det er ikke måte på hvor mye garn man kan få for pengene hos Nille nå om dagen! 12 nøster Østlandsgarn (ren ny ull fra Gjestal) til den nette sum av 103 kroner! Jeg og StoreStoresøster har vært og kjøpt inn garn til Ravnkloskjerfet hennes og tok for sikkerhets skyld med to nøster ekstra til Smygardskjerfet til StoreLillebror - så nå bli begge skjerfene lange og gode. StoreStoresøster valgte fargene selv til tross for at Mamma forsøkte å overtale henne om å heller ta en litt mørkere blåfarge. (Det sier seg egentlig selv at Mamma ikke forstår noe som helst og er den teiteste Mammaen i verden som kan finne på å foreslå noe slikt - for hvem er det som skal med skjerfet?!?)


Nå senker snart helgefreden seg her i heimen. Fru Hegemoni skal bare leke litt husmor først og vaske litt bad og sånt. Det er alltid gøy...

Og til de av dere som ikke helt har sansen for sjangeren Mammablogg: dersom ikke dette var intelligent og spennende lesning, så vet ikke jeg!!

Riktig god helg, alle sammen!

8 kommentarer:

Thorunn sa...

Så mye flott garn du har fått tak i - skal bli kjekt å se skjerfene når de er ferdige.
Inne på bloggen min finner du en liten award jeg har lyst å gi deg:-) http://periodestrikkern.blogspot.com/2011/02/award.html

Frk.Vatland sa...

Nille er super bra det, jeg finner de samme lysestakene der til over halve prisen enn i noen interiør butikker, det er helt utrolig!
Nille er bra det:) Gøy med skjerf, gleder meg tiø bilde!

Ha en fin kveld!

Klem og Smil
Fra
BRit Olaug

Pia sa...

Ha ha, ja mammabloggsjangeren er jo virkelig i vinden! Hva en typisk mammablogg egentlig er, burde jo folk tenke litt over. For det er jo et enormt sprik. De fleste "mammablogger" jeg har vært innom, er helt ålreite. De er ulike, men d\fine på sitt vis.
Ha en fin helg!

Namaste (jeo74) sa...

Ja, samarbeid e tingen vettu :o)

Og jammen var litle snuppa kledelig sjokkert ;o)
Du skrive så bra snuppa.

Frista meg te å ta ein tur på Nille og, og eg har i grunnen nok garn... ;o)

Skikkelig god helg te deg og dine!

Eple sa...

Føler at jeg er litt copy-cat for tiden;. Du strikker Harry Potter skjerf, jeg strikker Harry Potter skjerf. Du handler garn på Nille, jeg handler garn på Nille. Du planlegger flere skjerf, jeg planlegger flere skjerf!

Så for at dette ikke skal oppleves som altfor skummelt og creepy for deg, så har jeg derfor, av ren velvilje og godsinnethet, valgt å ikke kopierer alt du gjør; jeg har latt være å fullføre strikkingen... slik som du jo gjør.

Tror jeg skal la det trekke i laaaangdrag fremover. Kun for å ikke skremme deg. Snilt, hva? ;)

Håper du får en fin helg! :D

Strikk og tøys sa...

Østlandsgarnet på Nille er kjempefint! Og svært sympatisk pris.

Takk for koselige ord på bloggen min, og for at du vil være med på gi bort-lotteriet mitt :-D

Namaste (jeo74) sa...

Takke for Nille-tips!
Nå har eg vore å handla meg litt eg og.
Ja, for eg treeenge jo verkeligt mærr garn... ;o)

Lykke te videre med strikkinga :o)

rockefår sa...

Hei Hege, endelig fikk jeg surra meg på besøk til deg. Har jo tenkt på det siden du ikke fikk til å treffe Namaste og meg. Så takk for kommentaren her forleden, da gjorde du det litt lettere for en treiging....

Herlig babybilde av minstejenta!

Ha en god dag!