Sider

fredag 11. februar 2011

Smygardskjerfet, Den egyptiske magedanserinnen og noe godt fra bunnen av fryseboksen

Smygardskjerfet er, som bildet viser, et work-in-stadig-progress. De siste dagene har jeg imidlertid ikke fått strikket så mye siden jeg har vært opptatt med å skifte bæsjebleier, tørke spy, vaske klær og kose med slapp beibi, men det er ikke så mange omganger som skal til før vi kan si oss ferdige og skjerfet kan overrekkes StoreLillebror til bruk på dager han føler trangen til å være på Voldemort sitt lag.Her om dagen var StoreStoresøster på karneval. Siden det vakre hodeplagget - som ble anskaffet i Egypt - fremdeles ikke var blitt offisielt tatt i bruk bestemte hun seg for å kle seg ut som egyptisk magedanserinne (helt og holdent uten noe politisk budskap). Jeg er fullstendig klar over at det er litt kaldt for bar mage her i landet i februar, men jeg fikk tvunget på henne en cardigan og dobbelt lag med strømpebukser før hun dro av gårde (etter at forslaget mitt om ullundertøy under halternecktoppen og skjørtet ble møtt med vantro og en serie sjokkerte utrop) - selv om det er uvisst hvor lenge den fikk forbli på etter ankomst på endelig bestemmelsessted, nemlig Grendahuset.

Mødre, altså! De er så
teite
og forstår
ingen ting
om mote og hva som er
fint
!!!Siden jeg ikke kom meg ut på handling i går måtte jeg grave i fryseboksen etter noe spennende å ha til middag. Følte meg svært så kreativ da jeg skapte en (faktisk) velsmakende middagsomelett av noen litt gamle egg (besto vanntesten, så de var ikke gamle), kokte poteter, en halv squash, baconbiter, pølsebiter og restene av litt revet ost jeg fant i kjøleskapet.

Til alt overmål gravde jeg frem både en pose med brownies og en skikkelig deilig chunk av en langpannekake fra det iskalde dypet. Kaken ble for øvrig bakt da Lillesøster var bitte liten - og kanskje til og med før hun ble født - (og dekorert av StoreStoresøster, som går med en liten konditor á la Buddy fra Cake Boss i magen) til det formål å ha fryseren full av kaffemat å servere alle gjestene som skulle komme på besøk og beundre den fine, nye beibien vår. Siden vi allerede hadde to av sorten fra før av som behørig hadde blitt beundret fra alle bauger og kanter virket det imidlertid som om denne tredje ikke vakte noen særlig begeistring hos folkemassen (for det har selvsagt ingen ting å gjøre med at Lillesøster er født i midten av mai og at det en måned senere var sommerferie for folk flest), så derfor ligger fremdeles kakebitene trygt i fryseren. (Det vil imidlertid sikkert ikke vare lenge, nå som jeg har gjenoppdaget dem...)

Og nå trenger jeg dessuten noe å trøste meg med siden jeg er tvunget til å sitte inne og se ut på det fine været. (Selv om det jo ikke er meg det er synd på, da - selv om jeg har blitt forkjøla, har vondt i halsen og generelt sett føler meg a bit under the weather.)

God helg, alle sammen!!!

2 kommentarer:

Eple sa...

Flink, flink, flink er du! Skjerfet blir jo superfint- denne utgaven også :)

Magedanseren var veldig fin (og hun var nydelig på bildet i forrige innlegg- fikk vill vårlengsel av det bildet!) Karneval er gøy, og klart kulde ikke kan komme i veien for det perfekte kostymet!!

Fikk veldig lyst å "snuble" over en kake i egen fryser nå, men vet dessverre med 100% sikkerhet at vår fryser er kakefri. Er også tom for trøstepremier som is, frosne bær eller annet godis.. Sukk ;)

Jaja, det er fredag og da er det lov å ta seg et glass rødvin snart- så det blir nok en fin kveld likevel!

Håper dere går en sykdomsfri helg i møte!

Lissie sa...

Lekkert sjerf! Magedanseren var stilig! (kjenner meg igjen i deg med å tvinge barna til å kle på seg. Etter min erfaring blir det bare verre jo eldre barna blir. Hehe. Og vanskeligere...)

God bedring! :)