Sider

lørdag 5. februar 2011

Brødskalker og en award!


Forleden dag fikk jeg en hyggelig award fra Periodestrikker'n. Tusen hjertelig takk, kjære deg!! Alltid hyggelig å høre at folk liker seg her inne hos meg, selv om jeg jo ikke har som overordnet mål å ha flest mulig lesere og følgere. Jeg blir imidlertid alltid like glad når noen har lagt igjen en kommentar på innleggene mine, så jeg håper jo at jeg inviterer til det innimellom.

Jeg har visst vært litt busy med min husmortilværelse og mitt lille brødskalkspisende villdyr (brødskalker er det store nye for tiden - dessverre finnes det bare to på hvert brød..) de siste dagene, så på lørdag stoppet jeg visst opp midt i prosessen med å svare på spørsmålene som fulgte med awarden. (Selv om jeg jo ser at datoen øverst er den dagen jeg opprettet dette innlegget.)

Siden jeg er litt lat - les: sliten etter treningen (jepp!!) - velger jeg å beholde svarene jeg kom med da:

Ta opp nærmeste bok, slå opp på side 18 og let frem linje nr 4. Hva står det der?
He's older than Mum and had retired from his work a few - fra The Distant Hours av Kate Morton, som jeg gleder meg vilt til å lese etter at jeg er ferdig med Dear Fatty av Dawn French.

Hva var det siste du så på TV?
"Lykke til, Charlie" på Disney XD sammen med StoreLillebror og kameraten hans, som er på overnattingsbesøk.

Bortsett fra datamaskinen, hva hører du på nå?
Lyden av to ivrige gutter som spiller skatespill på PS3 i bare pysjen.

Hva har du på deg nå?
Pirrende spørsmål. Utvasket nattkjole og myk, litt sliten cardigan. Er det helg, så er det helg!

Hva var den siste filmen du så?
På onsdag mens Revisoren var på jobb så jeg "Persuasion" (BBCs versjon fra 2007) for n'te gang. Blir visst aldri lei...

Skulle du overveie å flytte til utlandet?
Absolutt! Jeg har bodd i London og stortrivdes med det. Nå drømmer jeg om å bo i Toscana hele sommeren. Av hensyn til ungene (og Revisoren, som er svært rotfast) blir det imidlertid neppe aktuelt å flytte permanent med det første.

Så skal denne awarden videre. Det er så mange dyktige, morsomme og kreative bloggere der ute, så det er vanskelig å velge... Dessuten har sikkert mange fått denne awarden tidligere. Uansett, jeg plukker ut disse, jeg:
Kreativ Impulsiv
Eple
Pafrika og Belkini
A Bit (ch) Shy
Jippiyes Syblogg
Fjas fra Sidelinjen
Gasellene

Ha en deilig - and beautiful - dag, alle sammen!

1 kommentar:

Eple sa...

Næmmen, hva har skjedd her!? Har jeg gått glipp av et innlegg, og en award til deg? Og til meg? Hurra!! Ikke for at jeg har misset dette, men at jeg endelig så det!! :)

Gratulerer med award. Sant det er kjekt? Og tusen takk for at du ga den videre til meg. Veldig gøyt!! :)

(... blir litt nervøs nå... for føler at jeg har falt i et lite tidshull, og at dette kanskje ikke gjelder fortsatt? Men jeg grabber likevel alt med meg!! Så det så! ;D TAKK)