Sider

onsdag 16. februar 2011

Verdens Fineste Morsdagspresang, Smygardskjerfet og A Perfect Rose

Det har vært en lat og til tiden litt frustrerende uke i fru Hegemonis hjem. Med to syke jenter og en halvsyk frue går alle gjøremål for halv fart, og noen stopper rett og slett opp. Dagene har blitt tilbragt under tepper og dyner oppe i loftstua, akkompagnert av rødbrusglass med verdens lengste sugerør slik at drikken rekker bort til den syke prinsessen i kosehjørnet av sofaen, og ekstremt hyppige bleie- og klesskift for både minsteprinsessen og hennes mor (dog ikke så mange bleieskift sistnevnte - kun utført av denne).

Nå virker det heldigvis som om det går mot lettere tider for alle de tre damene! Lillesøster har begynt å smile igjen, og StoreStoresøster har sin første dag på skolen igjen siden fredag.

Heldigvis har vi fått til å feire både morsdag og Valentine's Day (- selv om sistnevnte foregikk uten Revisoren fysisk til stede. Han ble derfor erstattet av nok en kakebit fra dypet av fryseboksen (jupp! I'm an emotional eater...), selv om det jo hjalp litt på humøret at det kom vakre, røde roser på døren...) til tross for sykdom og elendighet.

Og når man får frokost på sengen og Verdens Fineste Morsdagspresang (se bilder under) hjelper det saktens på både det ene og det andre! StoreStoresøster hadde nemlig laget smykketre på skolen som ble forært sammen med en deilig kopp kaffe søndag morgen. Fantastisk!


Her kan smykketreet beundres fra alle mulige slags vinkler. Vakkert, ikke sant? Det synes i alle fall jeg! Og det passer bra siden det tross alt er mitt - bare mitt!

Her tester U-h(u)oops fra ND! ut forholdene i treet.

Og mens jeg satt der under teppet klarte jeg jammen meg å få ferdig Smygardskjerfet også! (Stor jubel i heimen!) Det mangler kun to dusker med grønt (gikk til alt overmål tom for garn!), så det skal jeg fikse før jeg får StoreLillebror til å posere som Draco.


"... it's always my luck to get
One perfect rose."

4 kommentarer:

Heidi / I'm with Leia sa...

Så hyggelig gave da, flott smykketre :)
Smygardskjerfet ble superfint - hyggelig å lage noe som barna blir glad for da.

Eple sa...

Godt å høre at sykdom er på vei bort og vekk. Ikke en kjekk gjest å ha i huset. Men ser jo at den likevel ikke har klart å legge demper på all glede, heldigvis, for her var det mye fint på gang..

Smykketreet var nydelig- og helt perfekt for to flotte ugler :). Hurra for gode og snille unger :)

Rosen var jo fantastisk fin, den også. Jeg synes det er vanskelig å ta gode bilder av blomster, men det har du virkelig klart her!! Vakker

Ellers er jeg jo i konstant digge-rus over alle Harry Potter- effekter, og dette smekre sjalet er jo intet unntak. Det ble skikkelig fint! Ser ut som om du har lengre dusker/frynser enn det jeg fikk, og det var fint. Jeg aner ikke hva jeg har gjort annerledes, for beskrivelsen din var tydelig og klar..? Men jeg har jo en mulighet til for å få det skikkelig- holder nå på med Ravnklo skjerfet..

Oppmuntrende å se hvordan du faktisk fullfører dine prosjekter. Et forbilde er du!!

Ha en finfin onsdagskveld :)

Lissie sa...

Så flott smykketre! Og skjerfet ble lekkert!
Og nydelig rosebilde.

Namaste (jeo74) sa...

Heisann!
Så mange flotte innlegg si sist og masse å kommentere...

Trur eg barra oppsummere med at eg digge deg :o)
Nattaklem herfra.