Sider

fredag 18. februar 2011

Ravnkloskjerfet, Muffinsmani og Smalahåve

Nok et skjerf på pinnene - denne gangen av typen Ravnklo. Begynner å bli litt lei - men de er jo takknemlige saker, da, disse skjerfene. Går unna som bare det og krever minimalt med strikkekonsentrasjon. Faktisk går det såpass fort unna at det blir en ekstra omgang eller to av og til, men jeg satser på at StoreStoresøster ikke blir alt for opprørt over det.

Fru Hegemonis jubel over endelig sykdomsfri heim var imidlertid en smule prematur. I går måtte nemlig en meget blek StoreLillebror hentes på skolen etter første friminutt. Vel ute i den folketomme skolegården la fruen omsorgsfullt armen rundt gutten sin og forsøkte å ta ham i hånden for å geleide ham trygt til bilen, hvorpå den bleke gutt hveste tilbake at det fikk jeg ikke lov til.

(Gårs)dagens leksjon er derfor: man skal ikke forsøke å holde en kul førsteklassing i hånden når "alle" kan se det der de sitter inne i klasserommene sine. Dette burde jeg selvsagt ha forstått uten at noen behøvde å fortelle meg det, så jeg skammer meg veldig. Jeg velger imidlertid å skylde på kombinasjonen morsinstinkt/beskytterinstinkt/hønemor.

Hendelsen ble heldigvis fort glemt etter at han ble trygt plassert i onepiece i kosehjørnet i sofaen med dyne på, drikke innen rekkevidde og Harry Potter 3 på skjermen, så jeg tror heldigvis ikke at han fikk noen varige mén...

Som plaster på såret laget StoreStoresøster muffins da hun kom hjem fra skolen. Store, flotte muffins med deilige sjokoladebiter i. Mmmmm! (Betty Crocker who?)

Lillesøster likte veldig godt muffins, hun også, men foretrekker et skikkelig saftig smalahåve, tross alt.

Ha en deilig helg, med eller uten flaue offentlige opptrinn!

1 kommentar:

Pia sa...

Ha ha, nei, du kan ikke klemme og leie på store skolegutter!