Sider

onsdag 1. desember 2010

Jeg bare ELSKER å få pakke i posten!!


Se hva som dumpet ned i postkassen min på mandag! En stor, fin pakke fra selveste Kaptein Biff! Jeg har gått og kastet lange, lengselsfulle blikk etter alt det fine Kaptein Biff hekler og fant ut at beibien til frøken K bare MÅ ha en rosa blomsterrangle. Optimistisk nok bestilte jeg meg også et lag-din-egen-rangle-sett (man har da stadig store planer om fremtidige prosjekter...) - selv om mine heklerier neppe blir like flotte som Kaptein Biffs.

Sjokkerende nok ble jeg plutselig Kaptein Biffs 100. salg på Epla.no, så derfor fikk jeg en overraskelse med på kjøpet! Jippi!! Jeg elsker overraskelser! Denne viste seg å være en fristende pin-up (som i vaniljeis med sjokoladetrekk) og en liten, søt cookie. Stor begeistring i heimen for vedlagte overraskelse, både hos fruen og de små. Så nå mangler vi bare lekehytte i hagen med et aldri så lite kjøkken til å ha all denne lekematen i... Med andre ord: dette er den unnskyldningen jeg har ventet på - nå MÅ vi simpelt hen anskaffe oss lekehytte! (Og dersom jeg hekler noen matchende muffins og kanskje noen grønnsaker - sånn for syns skyld - kan vel neppe Revisoren si nei denne gang...)

7 kommentarer:

ND! sa...

Herlige heklerier fra Kaptein Biff!
Takk så mye for awarden søte du :)
Jeg skal lage et innlegg neste uke,promise ;)

Ha en flott advent!

Hjemme hos meg sa...

Så utrolig søte!!!!
Kom snublende over bloggen din pga give away`n ...Kjempekoselig blogg :)

Klem Anette :)

Fargebarn/Husbygger i Klepp sa...

Så mye herlige heklerier. Skulle ønske jeg kunne hekle hver gang jeg ser sånne nydelige ting som dette.
Kjekt du blir med på lotteriet.

Huldra sa...

Fine! Skjønner ikke an at det går an å hekle så mye stilig jeg. Herlig kreativt. Heldig liten babs som får en sånn flotters leke. :)

hege sa...

Ja, de der sakene er særdeles bra heklet, det er sikkert og visst! Ekstra gøy med noe som ikke er masseprodusert i barselgave;-))

Namaste (jeo74) sa...

Så fine ting da jammen!
Ja, hu e flink hu der altså :o) Og så ekstra heldig du va som kunde nr. 100! Grattis! :o)

Syns forresten detta e unnskyldning mærr enn god nok for lekehytta ;o)

hege sa...

Det er godt at det ikke bare er jeg som synes det, Namaste! Så det skal nok bli lekehytte til sommeren;-)))