Sider

onsdag 22. desember 2010

God jul i stua!

Nå nærmer den store dagen seg med stormskritt. Ungene er superspente. StoreLillebror trodde han var i ferd med å få denne berømte omgangssyken som går sin seiersgang landet rundt og satt klar med bøtta i fanget i kveld og ventet på å hilse på middagen sin før vi fant ut at han sikkert bare gledet seg så forferdelig til jul at det var det som var grunnen til kvalmen. (Arvelig belastet...)

Heldigvis blir det nok jul selv om fru Hegemoni ikke rekker å vaske ned hele huset og bake syv sorter småkaker. Ikke har jeg børi ved eller hengt opp fuggelband heller - men det får så være. Det viktigste er tross alt kosen (og gavene - for ungenes del, i alle fall).

Gleder meg vilt til lange kosedager med familien! Strikketøyet får aller nådigst være med, men jeg tror kanskje at mac'en ikke vil bli sett på med like blide øyne. Derfor tar fru Hegemoni herved - en smule motvillig - juleferie fra bloggingen frem til begynnelsen av januar og ønsker dere alle sammen
en fantastisk deilig jul!
Håper dere får muligheten til å kose dere masse, alle sammen. Det skal i alle fall jeg, sammen med smånissene mine og Revisoren;-)

2 kommentarer:

ND! sa...

Med fuggelband på plass gjenstår bare vaskinga...
Pepperkakebakinga får skje i romjula ;P

Riktig god jul fru Hegemoni!

Namaste (jeo74) sa...

Skjønnaste småtrolla dine altså :o)

Håpe du har ei fine jul med dine.
Forsinka juleklem herfra :o)