Sider

onsdag 1. desember 2010

Ladies and gentlemen, the winner is...


Fru Hegemoni har vært på julegaveshopping og en aldri så liten svipptur på IKEA - det er derfor det ikke har vært trekning i gi-bort-lotteriet før nå. En liten pose pepperkakekarameller ble også med hjem, men de blir dessverre ikke en del av premien, for de finnes ikke mer...

Som det går frem av bildet er ikke premien helt ferdig enda, men den skal gjøres klar til avsending så fort som mulig - og selvsagt i god tid før jul. Faktisk drar Revisoren av gårde til London igjen i morgen, så da er fruen alenemor og kan kose seg med håndarbeid og valgfritt TV-program som bakgrunnsstøy etter de søte små er i seng - og da skal premien gjøres helt ferdig, er planen.

Fru Hegemoni hadde store planer om bilder av søte, små barnehender som trekker vinnerens navn opp av en dekorativ skål som illustrasjon til dette innlegget. Dessverre sover de søte, små hendene nå, så derfor må Revisoren påkalles i stedet. (Og er det noen som har kontroll på tall, så må det vel være ham!) De søte, små hendene får heller spares til en senere anledning.

Det ble tatt 66 lodd på mitt første gi-bort-lotteri, og det er jeg fornøyd med! Jeg har stiftet bekjentskap med mange spennende bloggere, og det er utrolig inspirerende å lese hva alle disse interessante menneskene driver med til daglig! Det kommer nok derfor å bli flere gi-bort-lotterier fra denne kanten, vil jeg tro;-))

Revisoren har talt. Tallet er 39. Det betyr at den heldige vinneren er Heidi (I'm with Leia). Gratulerer så masse!! Send meg en e-post (hege.hopen@kleppnett.no) med adressen din slik at premien kan finne veien hjem til deg;-))

5 kommentarer:

Anonym sa...

Neeeei! Hrrrhm. Gratulere til vinneren!

Namaste (jeo74) sa...

Tihi, du skrive bra altså snuppa :o)

Så kjekt at broderiet ditt ska få reisa te Danmark da! Eg like kjempegodt bloggen hennas, og tør nesten ikkje innom, for hu finne så masse fint på nettet. Og så har eg alltid lyst på ALT ser du ;o)

Ikkje så lei meg for at eg ikkje vant denna gongen, men det e KUN av ein enkelt grunn: eg har jo fått starterkit og bokstaver fra Skjerstad då eg var i Trondheim, så då kan eg laga sjøl ;o)

Grattis te vinnaren då ja og ha ei storveis veka videre!

Huldra sa...

Gratulerer så mye til vinneren. :)

ND! sa...

Gratulerer til den heldig vinneren!
Jeg er superfornøyd med mine Hegemoni broderier :)
Med den presise nåleføringen din frøken
er jeg sikker på at ranglen din vil holde Kaptein Biff nivå!

hege sa...

Takk for skryt (*Rødme*)! Godt at broderiene falt i smak;-)

Gleder meg til å se dine broderingskunster, Namaste;-))