Sider

mandag 13. desember 2010

Jolly, jolly, jolly!!!

For en deilig dag! På lørdag var jeg og Storesøster på juleverksted hos min navnesøster, frøken H, og hennes kreative (og svært oppfinnsomme og morsomme, i følge Storesøster) datter.

Huset til frøken H er et multi-purpose-hus som ved et trylleslag kan omskapes etter behov til hva det nå skulle være. Av og til skumlifiseres det til Halloween, noen ganger stelles det i stand til muffinsparty på loftet og av og til er det tea and cakes on the lawn. På lørdag var det et vaskeekte juleverkstedhus, komplett med lussekatter og kakao med hjerteformede marshmallows.

Som seg hør og bør når "søstrene" H med avkom treffes var glitterfaktoren høy, så det gikk med en del hekto glitter og paljetter (se under). Resultatet var fortreffelig (og et lite uhell med den ene glitter-globen er ikke noe som superlimen til Revisoren ikke kan fikse) og pynter allerede opp på kjøkkenet.

Storesøster skulle nok aller helst bare ha blitt værende på juleverksted i all evighet og foreslo adopsjon som en kreativ mulighet, men jeg fikk heldigvis lokket henne med meg hjem igjen etter å ha avtalt nytt verksted i nær fremtid (dog med litt annen pynt enn den som har "jul" som prefiks).

Dagen var imidlertid ikke over med det, for da jeg kom hjem ventet en pakke fra ND! på meg! Jippi!!! I tillegg til de to fantastiske parene med øredobber jeg hadde bestilt lå det et deilig kort til meg og en hel pakke med fint papirstæsj som jeg skal lage lenke av. Frøken ND! er en flerfarget, glitterdryssende juleglede, og du kan forsyne deg av fruktene av hennes kreative arbeid her.

Mmmmm! Deilig, deilig! Og med håndlagede marshmallowhjerter;-))Frøken H er særdeles kreativ og kom med forslag om julepynt av brukte lyspærer. Resultatet ble særdeles strålende, spør du meg - så vi har allerede satt i gang med å spare opp brukte lyspærer til neste jul.


Her henger lyspærene. Fint, ikke sant?

Dette er Polkadog, kreert av frøken H og hennes datter, etter en tegning av sistnevntes venninne. En flott gave til Lillesøster, som siklet begeistret på den da hun fikk den i fanget etter at vi kom hjem fra juleverkstedet.

Heldige Storesøster fikk velge seg en Polkadottie fra syverkstedet frøken H har i kjelleren og ønsker seg et helt likt verksted her hjemme. Revisoren må visst bare sette i gang og snekre, tror jeg...

Tror faktisk jeg må dra hjem til frøken H og ta bilde av Polkadotties'ene hennes og legge ut her inne slik at flere får nyte godt av dem. Supersøte og originale - og pynter opp i ethvert hjem;-))

Her er det som veltet ut av konvolutten fra ND! da jeg åpnet den. Deilig, deilig bling! For en dag!

Dette skal bli til en papirlenke.

Disse er enda større enn jeg hadde trodd og er helt fantastiske på! Føler trangen til å anskaffe meg et mørkegrønt swingskjørt og julerød cardigan, samt legge håret i myke bølger, bare for å matche herligheten.

Disse er også først og fremst til meg, selv om Storesøster nok hadde likt å få lov til å bruke dem. Supersøte, uansett - og kanskje de kan inspirere meg til å komme i gang med julekakene. Det har jeg nemlig glemt midt i all denne glitteren og glamouren...

6 kommentarer:

ND! sa...

Jeg kan tenke meg dere hadde et fantastisk Juleverksted hos frk. H :)
Paljett & perle hjertet var en delikat drøm av farge og form!

Så supert at Julestesjet falt i smak & ble blogget om!!!

hege sa...

Ja, perle- og paljettfaktoren var høy, det er helt sikkert;-))

Stæsjet ditt er alltid en fulltreffer hos moi!

Eirin sa...

jeg har fått pakke fra ND idag! Hurra! Som en liten julaften jo!!! Papirlenke var en god idé... og de røde øredobbene var utrolig herlige!!!

Eple sa...

Jeg er helt overveldet..

Ojojoj så mye fint, gøyt, flott og bra på et innlegg!! Digget samtlige ting, rett og slett - og følger deg fint i overgangen fra fabelaktig ørepynt til behovet for grønt swingskjørt!! :-)

Nå skal jeg også ta vare på utgåtte lyspærere- det var virkelig en utrolig bra idé! Kan jeg gjenta meg selv? Ja- jeg er overveldet :-)

Ha en fin kveld!!

(PS- jeg lo godt av koblingen du ville trekke mellom Bambi og matbildene/ serveringsfatene. Jeg lider dessverre (?) av den verste form for dobbeltmoral; Jeg er veldig dyrekjær, men anser brutalt nok alt med puls også som potensiell mat...)

hege sa...

Så fint å høre at du ble litt overveldet, Eple, for det ble jammen jeg også av alt det fine som havnet i heimen på lørdag;-)) Og godt at du ikke ble såret av den ufine Bambikommentaren (som jeg jo hadde slettet av frykt for at den skulle virke støtende)...

Enig med deg, Eirin! Det er jammen meg som en forsmak på julaften når det kommer post fra ND!;-))

Namaste (jeo74) sa...

Såååå harligt!
Både juleverksted og ND! :o)

Klem