Sider

torsdag 6. januar 2011

Klar for det nye året!


Jeg tar herved - noen dager på etterskudd - imot 2011 med åpne armer. Skal bare slappe litt av først etter turen til Egypt i romjulen og komme meg litt etter en liten bug som ser ut til å ha satt seg i magen etter hjemkomst. Er det denne berømte omgangssyken som har herjet vilt rundt om i landet som endelig har klart å snike seg inn i denne heimen også, tro? Time will tell... Nå skal visst en liten frøken mates. Men snart er det MEG-tid, og da skal strikketøyet frem, det er sikkert og visst!

Det er mulig at strikkingen må akkompagneres av litt Shakespeare på film med cross-dressing og hele pakka siden det jo tross alt er twelfth night i dag. Vanligvis pleier jeg å fjerne julepynten 6. januar, men siden jeg er uggen får den heller stå til helga. Men twelfth night bør uansett feires med litt "Twelfth Night". Jepp!5 kommentarer:

Pia sa...

Heisan og velkommen hjem! Nå ble jeg veldig nysgjerrig - så du meg der nede? Vi tok vel samme fly hjem?
Vi var veldig fornøyde med oppholdet, selv om vi nesten alle fikk et døgn med omgangssyke, veslejenta var syk i flere dager med oppkast og diare og feber.
Men synes hotellet var flott, maten var bra, alt var reint og fint.
Ha et godt nytt år!

ND! sa...

Heldige ørepynten som fikk reise til Egypt!
Jeg ville faktisk bli egyptolog når jeg gikk på barneskolen..

Aircondition + omgangssyke i omløp..
Velkommen hjem og etter (med omgangssyken) ;)
Håper det går raskt over!

Godt Nytt år!

Pafrika Og Belkini sa...

Medisinert og motivert, bedre blir det ikke! Anne Taintor er fantastisk. It's okay, I didn't want a real life anyway.

God bedring!

Eple sa...

Shakespeare er alltid riktig! :-)

Håper du har det fint og at julepyntfjerning ikke blir for slitsomt. Holder på selv- og det er ikke like gøyt å pakke den vekk som det er å hente den frem, gitt!! :-)

Frk.Vatland sa...

Hei og velkommen hjem! Får håpe du kommer deg fort på bena, ikke gøy det der!! HAdde dette i jula hos barna og ganske slått ut ja....så jeg skjønner du venter litt med rydding(det går ikke fra deg:)
Du er så flink som klarer å strikke, jeg har prøvd hundre ganger, men det går bare ikke...blir skeivt og rart:) Får holde meg til syingen der har jeg bedre kontroll føler jeg...

En riktig god bedring og fin helg til deg!

Klem fra Brit Olaug