Sider

fredag 12. november 2010

Tiden flyr! (Og vi også)

Det er vel på Lillesøster det viser ekstra godt at tiden flyr. Tenk at det snart har gått et halvt år siden hun ble født! Hun er verdens deiligste beibi - rent objektivt sett, altså - og det er like fantastisk hver morgen å våkne til det strålende smilet hennes.

Ble dette litt for sukkersøtt? Beklager. Men hun er faktisk så deilig som det, og enda litt til;-))

Senere i dag setter jeg og jentene mine oss på flyet til Oslo. Vi gleder oss masse!! Har pakket verdens største koffert full av vogn og diverse stæsj Lillesøster trenger, og det ser ut som om Storesøster og jeg blir vel mest som entourage og bagasjebærere å regne enn noe annet. Vi får heller stappe tannbøstene i baklomma og i stedet konsentrere oss om alt utstyret til Lillesøster. Regner selvsagt med at de selger bleier og beibimat i hovedstaden også, men det er jo greit med alt som er i boks, da.

Jeg liker dessuten å ha oversikt og kontroll - og det er ikke alltid like enkelt, særlig ikke i denne tåkeheimen her.

Men - som en god venninne av meg pleier å si - alt årnær sæ!

Og om noen timer setter vi kursen mot flyplassen, forhåpentligvis utrustet med det vi skulle trenge for en skikkelig kose-og-shopping-helg i Oslo;-))2 kommentarer:

Namaste (jeo74) sa...

Åhhhh, eg og vil ha ein sånne skjønne lita ei!
Og så kjekt med jentetur te hovedstaden da! Kosa dåkke masse! Eller håpe dåkke har kost dåkke masse, for du lese vel ikkje detta før du komme him :o)

hege sa...

Takk for det, snuppa;-)) Ja, hun er ubeskrivelig deilig!

Nå har vi kommet hjem igjen til hverdagen etter en fantastisk helg i Oslo og det er tydelig at begge jentene mine elsker storbylivet med kos, cafe og shopping - så vi tar oss nok snart en ny jentetur.