Sider

onsdag 10. november 2010

En liten flyver og verdens fineste selvportrett

Lillesøster har begynt å leke flymaskin. Kanskje det er fordi hun gleder seg til vi skal ut og fly på fredag. Da skal vi nemlig til Oslo og besøke min kjære studievenninne frøken K og beibimagen hennes. Jeg tar selvsagt med meg begge jentene mine når jeg drar på jentetur til Oslo. Ingen ekte jentetur er vel komplett uten! Utfordringen består derfor i å klare seg med minst mulig bagasje når man drar på tur sammen med en jente på nesten 6 måneder og en jente på ni år - særlig når man selv i tillegg er litt for glad i å pakke med seg alt for mye... Men det skal nok gå bra, for jeg har jo tross alt laget pakkelister! Og fortsettelse følger...

Storesøster kom hjem med verdens fineste selvportrett rett før sommerferien, og nå har det endelig kommet opp på veggen, i en ramme fra IKEA. Jeg skal gjøre noe med bakgrunnen/lage til en passepartout siden maleriet ikke passer helt inn i rammen, men jeg måtte bare få det opp på veggen til tross for at bakgrunnen ikke er helt perfekt, slik at alle som kommer på besøk kan få sjansen til å beundre min eldste datters fantastiske, Modiglianiinspirerte selvportrett. Det er faktiskt slik at ingen kunst i verden kan måle seg med den barna mine lager selv!

Imens hoster man videre og trøster seg med blogging og kaffe.


2 kommentarer:

Monica B. sa...

Kose deg masse der borte i Øst :)

Marja sa...

Hei!! Koselig med kommentar på bloggen min fra deg:)
Ja jeg elsker ugler jeg, men føler vel egentlig ikke at de jeg broderte ser ut som ugler. Merkelige ugler iallefall ;) Ingen problem med teknisk support, håper du fikk til!!! :) Og ja selvfølgelig vil jeg være med på give awayen, jeg elsker give aways! Mest fordi da kommer jeg i kontakt med nye hyggelige bloggere, slik som deg! :-)
God kveld i heimen!