Sider

lørdag 27. november 2010

Sur???


Jeg har fremdeles ikke kommet meg i klærne, til tross for at klokka snart er tolv. Deilig med slike late dager. Egentlig hadde jeg store planer om hobbyaktiviteter (som i Mor-sitter-for-seg-selv-i-et-par-timer-sammen-med-symaskinen) i stor skala både i dag og i morgen, men så kom Revisoren hjem sent i går kveld fra jobbreise og erklærte at han og svigerfar skal begynne med inndeling av rom i kjelleren i dag, og i morgen skal han på jobb igjen... Så det var det. Men jeg kan jo egentlig ikke være sur, for det er jo så deilig å late seg sammen med barna - og det skal bli spennende å sette i gang med dekorering av de ferdige veggene i kjelleren. Litt julepynting blir det nok også i dag, tenker jeg. Og kanskje litt baking. Så jeg er jo egentlig ikke sur.

Ikke egentlig.

Og det er jo mulig at jeg kan klare å snike inn litt hobbyaktiviteter allikevel.

5 kommentarer:

Namaste (jeo74) sa...

Tihi, godt du egentlig ikkje e sur :o)

Hørres jo ut som ein direkte lovande dag detta!
Kooooos deg snuppa :o)

Andregasellen sa...

Heisann:)
Ja hvem vet hvordan det ble, kanskje du fikk sneket inn noen hobbyaktiviteter til tross for uplanlagt renovering?Uansett, håper du hadde en finfin helg!Tusen tusen takk for awarden, det var veeeeldig koselig.Tar i mot alle komplimenter med stor ydmykhet og største takknemlighet:)
Og jeg synes så absolutt du fortjente et kirsebær, for du har en kjempefin blogg!
Ha en flott mandag!

Namaste (jeo74) sa...

Næmmen, så rørt eg blei for at du ville gi awarden videre te meg!
Hadde ikkje fått det med meg eg i travelheten min ser du :o)

Eg har fått den før faktisk, men trur nok eg komme te å laga et innlegg for å kunne gi den videre te flærre, tihi :o)

Sjøl om det blir mange etterkvart av sånne awarder, så blir eg alltid like glad. For det e jo så mange blogger å velga mellom å gi den videre te, så blir det jo et kompliment å værr ein av de utvalgte liksom :o)

Håpe du får ei finfine veka snuppa, og takke sååå masse for dei koselige kommentarene du legge igjen hos meg. De betyr mærr enn du kan ane trur eg :o)

Huldra sa...

Det er lov å være litt sur, selv om man egentlig er blid. ;)

hege sa...

Det ble ikke så alt for mye hobbyaktivitet på meg, nei:-(( Revisoren måtte visst jobbe på søndagen, i tillegg... Men jeg satser på ny på neste helg og nye muligheter da. Man er da optimist;-))

Gøy å være kirsebæret på toppen;-))