Sider

mandag 8. november 2010

Pip på veggen - endelig!

Evigvarende hoste (tilsynelatende) og litt redusert form til tross: Nå er Pip-tapetet endelig kommet opp på veggen! Jeg er superfornøyd og synes den passer akkurat så perfekt som jeg hadde trodd den ville til den lave bokhylla jeg har arvet av besteforeldrene mine. Og selv om tapeten var et uautorisert innkjøp syntes Revisoren også at det ikke ble så aller verst og har til og med gitt sin tillatelse til at flamingoparet som ble fordrevet fra den nytapetserte veggen flytter bort til et av kjøkkenskapene.

Neste prosjekt er å male en trehvit, litt slitt barnestol fra Trekløver knall rød, samt en make-over av min fars gamle nattbord fra femtitallet (som har minst femten lag med maling på seg). Tror jeg skal bruke litt rester av tapetet på i alle fall nattbordet - så får jeg se om barnestolen får en liten dæsj Pip, den også, etter hvert.

Det er jammen gøy med tapet! Og nå som jeg har funnet ut at jeg faktisk får til å tapetsere omtrent på egen hånd er det stor fare for at det kommer opp fargeglad mønstertapet andre steder i huset også etter hvert...


3 kommentarer:

Namaste (jeo74) sa...

Så gøy da, blei skikkelig fint!
Og den bokhylla di blei eg rett og slett litt forelska i ;o)

hege sa...

Takk for det;-) Ja, bokhylla er vel det møbelet i huset jeg er aller mest glad i. Og så passer den helt perfekt til veggen der den står og har god plass til alle kokebøkene mine, samt litt hobbysaker;-)

Monica B. sa...

Tapetet var veldig "Hege", et smykke :)