Sider

torsdag 18. november 2010

En sniktitt fra turen til Oslo


Man sitter her og hoster og er generelt i elendig form, men føler at man allikevel må komme med et lite livstegn. Dessuten kan man ikke legge seg ned under teppet riktig enda, for Revisoren er jo på jobb og man har barn å ta seg av. Men man tar da livet med ro, i det minste.

Fikk ikke alle bildene til å ligge rett vei forrige gang jeg forsøkte å legge dem inn, så derfor har jeg ikke skrevet noe om Osloturen enda, men dette ser da ut til å ha havnet inn slik det skal - så kanskje det blir et lite innlegg om turen, komplett med bilder, om ikke så alt for lenge allikevel;-))

3 kommentarer:

Fru Jippiyes sa...

God bedring! En liten award finner du på bloggen min.

Namaste (jeo74) sa...

Det var jammen meg kun en sniktitt og det ;o)
Håpe dåkke hadde ein fine tur og at formen e bedre nå.

Eg vil gjerna takke litt ekstra for den fiiine kommentaren hos meg. Den varma litt ekstra den dagen, for eg var veldig i tvil om eg sku skriva det... Blei litt ekstra glad for at du like deg på bloggen min da! Like meg uhyre her hos deg og, men det e blitt litt dårlig med bloggerunder i det siste :o)

hege sa...

Tusen hjertelig, ladies;-)) Ikke meningen å bare friste med et lite bilde og ingen info om Osloturen... Formen er heldigvis stadig stigende og helgen skal blant annet brukes til å oppdatere blogg og drive med diverse hobbysysler med senkede skuldre og et stadig mindre omtåket hode.

Så gøy med en award! Det har jeg aldri fått før;-))