Sider

torsdag 25. november 2010

Min første award!

Regler: 1. Rette en takk til avsenderen. 2. Kopiere bildet. 3. Skrive tre ting jeg liker å gjøre
4. Sende videre til fem 5. Vise mitt drømmebilde


Jeg har fått min første award! Super excited, må jeg si;-)) Tusen takk, søte fru Jippiyes, som syr verdens fineste klær og vesker og som har en vidunderlig kreasjon til Lillesøster på gang over nyttår (gleder meg masse til det)! Gøy å være kirsebæret på toppen. Og nå som det overveldende tåkehavet jeg har vært innhyllet i den senere tid ser ut til å lette kan jeg endelig få gjort masse gøy igjen i stedet for å sitte og sutre i sofaen.

Først og fremst må jeg forsøke å svare på spørsmålene over. Satser på at det ikke blir alt for komplisert...
Tre ting jeg liker å gjøre? Jeg liker så mangt. Det første jeg kommer på her og nå (bortsett fra å kose med ungene mine og mannen min, selvfølgelig) er følgende:
1. Drikke deilig te (favoritten for tiden er Thé des Lords fra Le Palais des Thés - heaven in a cup!) og lese i strikkebøker- og blader.
2. Rydde i garnstæsjet mitt og planlegge fremtidige prosjekter samtidig som jeg gjenoppdager halvferdige plagg jeg rett og slett hadde glemt av.
3. Sitte i godhjørnet i sofaen under et pledd med strikketøy, godsaker (godsaker først og fremst kun på fredag og/eller lørdag) og Revisor innen rekkevidde (aller helst hver dag) og bare nyte kveldsroen etter at ungene har lagt seg.

Det er visst tydelig at garn og strikkepinner spiller en viktig rolle i livet mitt, ser jeg...

Så hvem skal jeg sende denne awarden videre til? Det er jo så mange spennende og kreative bloggere der ute som skriver flotte innlegg som får meg til å smile og som gir meg inspirasjon. Men siden jeg bare kan velge fem får jeg heller være streng og selektiv - så derfor begynner jeg med Kreativ Impulsiv, som er ekte og god og alltid får meg i godt humør. Eple skriver godt og får meg til å le. Gasellene er kreative, elsker farger og stæsj og inspirerer meg. Lykkefryd er ryddig, har sans for estetikk og finner alltid på så mye gøy sammen med sine søte små - selv om hun innimellom gir meg litt prestasjonsangst;-)) Og sist, men ikke minst, Novelty & Nowtion, som kommer med ulike betraktninger og masse fint og spennende designsnop som hun graver frem på nettet i tillegg til alt det deilige plastic fantastic-snopet hun klarer å friste meg med i Epla-butikken sin.

Sånn, der var den awarden sendt videre. Nå gjenstår det bare å legge inn favorittbildet mitt. Siden jeg elsker Marilyn Monroe og synes hun er en fantatisk morsom komedieskuespiller har jeg valgt et av henne. Liker dette bildet fordi det viser den litt mindre glamorøse siden av Marilyn (no pun intended...) - men så er hun allikevel like vakker som alltid.

2 kommentarer:

Eple sa...

1000 takk for Award og fine ord. Nå sitter jeg her med et stort smil om munnen :-D Jeg blir så glad!! Og tydeligvis også ganske så selvsentrert... Må jo selvsagt også gratulerer deg med kirsebæret også- sant det er gøy?

Jeg er også veldig glad i te, men har ikke prøvd din favoritt te før. Den hørtes veldig ekslusiv og god ut... Må prøves skjønner jeg!

Ha en fin helg videre!!

Lykkefryd sa...

Gratulerer med award! - Og tusen takk for at du vil gi den videre til meg,
det setter jeg stor pris på :-)
Takk også for koselig ord, du må IKKE få prestasjonsangst, det er så ABSOLUTT ikke meningen. Jeg bare elsker å være kreativ, og jeg er en estetisker. Det betyr ikke at det jeg gjør er særlig vanskelig eller uoppnåelig for andre å klare. Meningen er å inspirere :-)
Jeg kan også fortelle deg at jeg ikke er særlig ryddig... Engasjert, kreativ, impulsiv, mange prosjekter på en gang fører også gjerne med seg litt rot...

Hyggelig å lese om deg - vakkert bilde!!

Ha en fin dag videre,

klemmer