Sider

tirsdag 26. oktober 2010

Pannebånd á la Storesøster

På søndag fingerheklet Storesøster pannebånd til Lillesøster. Det ble litt for langt, for Lillesøster har ikke så stort hode, men så lenge hun ikke ligger på ryggen på den litt store sløyfa i bakhodet er dette et flott stykke tilbehør til et ganske så dunete babyhode. Og det kan jo være praktisk dersom Lillesøster skulle begynne å svette mye i hodet, for det er ikke så mye annet på det deilige, dunete hodet (fantastisk å kysse på!) som samler opp svettedråpene...

Kjolen Lillesøster har på er for øvrig strikket av Oldemor etter samme oppskrift som hun brukte til å strikke helt maken kjole til meg tidlig på 1970-tallet.


3 kommentarer:

ND! sa...

Så koselig!

Husker godt fingerhekling fra da jeg var jentunge :D
Jeg og ei venninne hadde som mål å hekle 100m... ?!
Rundt 50meter mistet jeg tråden,men Birgitte fortsatte til
hun hadde over 80m som ble et kjempenøste i restegarn farger.

Andregasellen sa...

Heisann Hege!
For en herlig blogg du har, jeg slenger meg sporenstreks på som følger!!Her var det masse inspirasjon og ikke minst god stemning:)Jeg fikk helt frysninger da jeg så det innlegget om den Søster-boken!Den hadde jeg glemt, men jeg ELSKET den som barn.Jeg har også to små jenter, og er veldig glad i å lese bøker for dem.Jeg skal jammen lete opp den boken:)
Så koselig at storesøster fingerhekler til lillesøster.Veldig fine bilder av jentene også:)
Og så koselig at du vil følge oss!
Ha en fin kveld:)

hege sa...

Fingerhekling er gøy, det er sikkert og visst;-)) Selv heklet jeg vakre girlander i alle slags farger til å henge i taket på rommet mitt, til min mors store fortvilelse...

Andregasellen: så hyggelig at du liker bloggen min! Jeg føler meg fremdeles ganske "ny" i bloggverdenen, og oppdager stadig nye, spennende blogger som gir meg inspirasjon. Bloggen deres er en slik en, så jeg er jammen glad jeg fant den!

Jeg googlet boka og fant den i svensk utgave på cdon.com til en billig penge. Selvsagt aller best for jentene mine med norsk, men bildene er jo de samme;-) Kanskje jeg bør anskaffe meg en i alle tilfeller, sånn for sikkerhets skyld.