Sider

mandag 31. januar 2011

En riktig så lat helg - for noen, i alle fall

Dette har vært en riktig så lat helg, i alle fall for noen. Vi har tatt livet stort sett med ro, nytt det fine været (noen) og koset oss masse.

Revisoren og meget handy Svigerfar (takk Gud for ham!) delte inn resten av veggene i kjelleren og satte inn et ekstra vindu på lørdag mens Lillesøster og jeg var ute på trilletur og tok en liten svipptur innom gjenbruksbutikken. Masse fint der, men vi klarte å begrense oss til et par heklebrikker, blant annet en med 3D-roser (av typen som jeg har ønsket meg i årevis)! Min farmor pleide nemlig å ha slike duker, ofte med både gule og rosa roser på. Superfint! (Revisoren er imidlertid ikke like begeistret...)

Griffingskjerfet ble også - til stor jubel fra både mor og sønn - ferdig i løpet av lørdagen, så nå er det bare å sette i gang med neste oppgave på listen. StoreLillebror slites nemlig litt mellom ønsket om å være bare snill trollmann og trangen til å være litt ond innimellom, så det er mulig at fru Hegemoni må ut og se om det finnes Smygardfarger å oppdrive til nok et skjerf. I mellomtiden er det flere UFOs i strikkekorga som roper på oppmerksomhet, så man blir ikke arbeidsledig med det første.Her bedriver Lillesøster grundig inspeksjon av nyervervelsen.
Ikke en maske forblir ugransket.

Meget-nær-inspeksjon av typen titt-tei.

Duken tar seg bra ut, synes jeg.
Mulig hagegnompotten skal få stå i midten, slik at den kan leke at den står i en blomstereng.
Og voilá: Vårfølelse!

2 kommentarer:

Eple sa...

Fy søren- ferdig allerede!? Skjerfet ble jo alldeles superfint... det ble jo riktig!! Jeg har dessverre ikke klart å komme meh til garnbutikken engang, men det er på listen min...

"Hermine" står her ved min side nå, fortsatt med fletter i håret, (Hun er febersyk så det er hjemmedag på oss i dag..) og digger skjerfet (og StoreLillebror ;-)) Ja, nå må jeg komme i gang med strikkingen for dette var inspirerende!

Håper ellers at gnomen får leke i blomsterengen- det vil gi mange en god god følelse ;-)

Beste ønsker for dagen, og uken!!

Pafrika Og Belkini sa...

Jeg hiver meg på skrytingen til Eple - fint skjerf, og grådig effektiv er du. Et smydgardsskjerf er betenkelig, men må man så må man. Det ble jo et slags folk av Snape også, til slutt ;)