Sider

fredag 21. januar 2011

A Box Full of Bliss

O joy! I går kom det pakke i posten til meg fra frøken ND!! Hun vet heldigvis akkurat hva jeg trenger (har jeg sagt det før, tro?...). Bare esken er jo mat god nok for en svært vårhungrig sjel!

Med andakt åpnet jeg forsiktig lokket og avdekket alle disse skattene. Et par supersøte bobby pins med oransje fugler som minner mistenkelig om den oransje juletrepyntfuglen min fulgte med på kjøpet. Fantastisk! Og humøret mitt steg enda noen hakk!

Da jeg til slutt pakket ut denne vakre valmueringen holdt hjertet mitt nesten på å stoppe. Ringen er rett og slett en åpenbaring! Jeg tok noen bilder av den da jeg prøvde den på, men siden hendene mine fremdeles er preget av vinteren (tørre og sprukne til tross for iherdig pleie) selv om det er vår i sjelen min nå (takket være frøken ND!) fant jeg ut at det var best å vise den vakre skatten på en bakgrunn av rosa silkepapir i stedet.

Hva sier dere? Kommer jeg til å kjøpe mer fantastisk bling fra frøken ND! i nærmeste fremtid? Man behøver neppe å være en berømt sannsigerske for å finne ut hva svaret på det spørsmålet er...

Ha en praktfull helg, med eller uten bling!

3 kommentarer:

Namaste (jeo74) sa...

Jepp, ND! e nåke for seg sjøl :o)

Flotte saker du har fått!
Så kjekt at du reklamere for na du og :o)

Lissie sa...

Så flotte skatter du har kjøpt!
Hun lager mye flott!

Ha en god kveld!
Hislen Lissie

Anonym sa...

Nydelige ting! Måtte rett inn på ND!'s eplabutikk for å kikke litt på skattene hennes :-)