Sider

mandag 10. januar 2011

Sceneskifte

Etter en deilig julefeiring med ribbe og alt det obligatoriske tilbehøret pakket vi koffertene og dro til Egypt i en uke. Svigers spanderte tur for å feire vel overståtte 60-årsdager.

Herlig å dra fra snøen og komme ned i varmen! Fru Hegemoni liker nemlig ikke så godt snø og trives best i sandaler. Enda bedre var det å ikke være nødt til å lage maten selv. En hel uke med indulgence og late dager ved bassenget og i buffeten. Skulle ønske det hadde vart litt lenger...

Noen av oss hadde dessverre mageproblemer deler av uka - men det var det eneste negative ved turen. Og siden vi delte rom med de søte små kom Fruen og Revisoren faktisk nesten inn i normal døgnrytme igjen og fikk tatt igjen litt av søvnen som har manglet i det siste. Herlig!


Disse to, for anledningen utkledde som synkronsvømmere med svømmebriller, tilbringer mer tid under vann enn over når vi er på ferie. Det eneste som kan lokke dem opp er løfter om is... (Neseklyper er visst obligatoriske når vi er på badeferie. Heldigvis hadde de neseklyper i Egypt også, for de vi hadde med hjemmefra ble ødelagt og/eller forsvant den andre dagen. Krise avverget!)


Lillesøster, som den globetrotteren hun etter hvert er, satte også selvsagt pris på det late bassengliv. Medbragt mat og drikke for henne, for det meste, men melon og banan fra buffeten ble fort favoritter. (Baby Safe Feeder er en genial oppfinnelse!)

Vi skal definitivt tilbake til Egypt om noen år, det er helt sikkert!

PS: mulig at det følger flere bilder fra turen etter hvert.

3 kommentarer:

Eple sa...

Ahh- det så ut som en fiiin ferie! Fikk veldig lyst å reise fra snø og kulde nå!!

Mine to badetroll er faktisk mest begeistret for vann i teorien. De snakker mye om alt de skal finne på bare vi kommer oss i vannet. Men når de første er uti er de ikke like tøffe lenger. Kanskje neseklyper kan være en løsning for dem? Tror jeg må si til Eplekjekk at vi må reise til Egypt for å skaffe oss noen klyper! He-he-he!

Pia sa...

Flate - vi lå jo ved samme basseng også!! Må jo ha passert hverandre! Lå dere nede ved de grunne barnebassengene? På samme side som poolbaren? Vi pleide å ligge lenger opp, vis-a-vis pool-baren.

Lissie sa...

Det så herlig ut! Ikke tvil om at barna koste seg! Litt sol og varme hadde ikke vært dumt nå nei.