Sider

fredag 17. juni 2011

Skatter fra Clas og SOMMERFERIE

Hvorfor vaske og rydde i huset når man kan blogge og drikke kaffe? Dessuten kommer det ingen svigermor eller andre vaskeinteresserte på døra og spør om å få overta omvelingå (verbform=å vela om), som vi sier her, med det første - så hybelkaninene kan sikkert vente en halvtime til med å avgå med døden.

Derfor viser Fruen i stedet frem skattene som ble med hjem fra Clas Ohlson på onsdag da hun og barna var på ekspedisjon dit. StoreStoresøster trengte ekstra reflekser til sykkelen og StoreLillebror hadde spart opp penger til å kjøpe seg et spill (nei, ikke et pedagogisk korrekt brettspill fremstilt av økologisk nedbrytbare materialer...) - så da øynet man muligheten til å plukke med seg følgende saker:

Jordbærdeler. Hvordan i all verden har vi klart oss alle disse årene uten det i hus?!?

Brødkorg. Sååååå fin!! Og praktisk dersom det skulle begynne å regne mens vi sitter og inntar utefrokosten. Den er jo av plast.

Ny lampeskjerm til lampen i vinduskarmen. Passer perfekt til korga jeg kjøpte på Europris forleden til å ha posten i. Har litt dilla på prikker for tiden...


Dette er i alle fall saker som får meg i godt humør! Og prisen er jo heller ikke til å gå i bakken av. Samlet pris på herligheten er 87 kroner. Lenge leve Clas!!

(Det må for øvrig nevnes i denne sammenheng at Revisoren ikke er overstadig begeistret for at Fruen har fått sansen for yndlingsbutikken hans. Noe bør han få lov til å ha for seg selv. Men kanskje han kan få lov til å ha Biltema i fred.)

Og nå er det jammen meg ikke mange timene igjen til ungene faktisk har sommerferie! Selve sommerværet lar visst vente på seg, men vi har da i det minste sommer i sinnet og gleder oss over at det ikke er så lenge til vi skal på ferie til et fantastisk sted som begynner på L og slutter på egoland. Hm. Egoland... Det ville vært det perfekte stedet for Fruen å feriere. Tro om man har lov til å låse seg inn på et rom der og bare sy og sy og sy i timesvis uten at man må vaske en eneste maskin med klær eller skifte en eneste bæsjebleie? I så tilfellet legger jeg i alle fall ferien min der neste år!

Ha en riktig deilig helg, folkens!!

4 kommentarer:

ND! sa...

Clas er slettes ikke så sirompa & mannebutikk som ryktet vil ha det til.
Har funnet både prikkete hyllepapir og fine oppbevaringsesker :)
Nå sikler jeg på denne
http://www.clasohlson.no/Product/Product.aspx?id=163229063
Retroradio herligheten i mint MED kirsebærblomster,måtte bare dele :)

God helg & nesten sommerferie!
Slutter ikke dette regnet snart gir jeg opp ny plen og planter ris :(....

Eple sa...

Jeg vil også til Egoland!! For et perfekt feriemål :)

Prikker er alltid riktig, og disse tingene dine var jo superbra. Og det er jo pokker ta meg billigere enn det er på Fretex!! Ikke værst. Nå merker jeg at det ikke blir skikkelig sommer uten en jordbærdeler... Må Ha! :)

Ungene har siste skoledag på onsdag neste uke- så full nedtelling er i gang. Vi har ikke noen konkrete planer for ferien, har på en måte allerede tatt årets tur da vi var i Spania i mai. Men nå merker jeg at jeg veldig gjerne vil være et sted med sol, for her regner og regner det, ustanselig! Men viktigste er vel å ha sommer i sinnet- og det skal jeg få nå med snarlig ionnkjøp av snasen jordbærdeler ;)

Pia sa...

Kos dere i Legoland! Her er det fortsatt et par dager igjen før det blir ferie.

UnePune sa...

Oooohh! En sånn jordbærdeler SKAL jeg også ha =D