Sider

onsdag 8. juni 2011

Endelig har Krempulsivfatet kommet i hus!!!

I går var jeg i meget hyggelig strikke- og skravleforening og fikk endelig truffet min kjære navnesøster, frøken Polkadottie, slik at jeg kunne få Krempulsivfatet hun hadde vært så snill å ta med til meg fra Retromarkedet i Haugesund. Fatet var selvsagt akkurat like så fint som jeg hadde forestilt meg, og i tillegg hadde snilleste, godeste Namaste lagt ved et nydelig bokmerke og en custom-made kjøleskapsmagnet. Tusen hjertelig takk, kjære deg!! For jeg vil forhåpentligvis trenge det nye bokmerket mitt i sommer siden jeg planlegger å endelig få lest litt igjen. Og fatet passer perfekt både inne på kjøkkenet og ute på terrassen - så fort været tillater det søte terrasseliv.

Fruen blir uansett i svært godt humør av både Krempulsivs kreasjoner og godt selskap med gode venninner og uhemmede (i alle fall fra Fruens side - det kom til og med noen latterrelaterte tårer som fikk mascaraen til å renne) latterutbrudd - og ikke minst god mat. Tema for kveldene våre er foreningsmat fra 70-tallet, noe som lar oss hente klassikere som terteskjell, rekecabaret og karbonader på spiralloff frem igjen fra glemselen. I går mesket vi oss med jordbær- og rabarbrapai. Heaven!! Fruen fikk visst ikke tid til strikking i det hele tatt. Men det gjør ingen verdens ting.

Ha en riktig deilig dag!

Fint, ikke sant?

Nydelige blåfarger på den ene siden av bokmerket...

...og funky rosa og lilla på den andre.

Og så dette, da - et lite skrytemerke til kjøleskapet;-)) Tusen takk, søte Namaste!! Du er den beste;-))

3 kommentarer:

Anonym sa...

Superfine ting!! Og høres ut som perfekt sosialt samvær!! (med meget smakfull 70-talls tilbehør ;) Skal det være klubb/ forening, så skal det være...)

Jeg har borte en stund nå (vært på ferie og vært nettløs i over 1 uke etter det!!) og jeg merker nå lengselen etter Blogglandia! Jeg måtte bare innom deg nå når jeg fikk sneket til meg en tyv-titt :)

Ellers er jeg dypt inne i bøkenes verden for tiden. Har ennå ikke fått somlet meg til å følge lese-tipsene fra deg, men har de på listen, for nå går det unna. Det er så herlig å få lest mye og god litteratur! Hurra for det!

Ønsker deg og dine en fortsatt fin uke!!

Masse gode tanker fra Eple

Namaste (jeo74) sa...

Hørres ut som et fantastisk foreningsmøte :o)
Huske mamma og dei pleide å ha sånn kabaretgreier når de hadde klubb då me var små :o)

Så kjekt at det svarte te forventningene :o)
Det var Hege som valgte magneten og eg som valgte bokmerket ;o)

Whitebite sa...

fine saker..☺