Sider

tirsdag 21. juni 2011

Blonder og ferielektyre

Noe av det søteste jeg vet er blondekyser. En rask redigering på mac'en - og vips! Blondene - eller kanskje heller skyggene av blondene - kom enda bedre til sin rett. Modellen er også ganske så deilig da, rent objektivt sett...


Snart er det ferietid, og da må man pakke ned gode (forhåpentligvis) bøker og håndarbeid. Problemet med håndarbeid er at det ikke må bli alt for bulky til å drasse rundt på eller være alt for komplisert. Det er muligens på tide å lete litt i håndarbeidskorga etter halvferdige prosjekter som ikke krever for mye konsentrasjon. Fruen har nemlig fått seg en eventyrlysten turboprinsesse som tydeligvis er nødt til å utforske ALT i umiddelbar nærhet, så blikket bør ikke hvile alt for lenge på strikke- eller hekletøyet om gangen. Dessuten er de første, vaklende skrittene like om hjørnet, så det kommer trolig til å bli en del fartsfylt action i ferien. Men det er moro, det.

Siden man er evig optimist tar man også med seg litt lesestoff. Jeg vet ingen ting om boka under annet enn at den muligens befinner seg i samme sjanger som noen av favorittene mine fra to somrer siden, nemlig The House at Riverton og The Forgotten Garden av Kate Morton, som for øvrig anbefales på det varmeste, så jeg har store forhåpninger.

Nå må det visst pakkes her... Fruen skal på husmorferie et par dager for den "ekte" ferien braker løs (først en liten date med Dave Grohl og co i Oslo på fredag sammen med en sprudlende tidligere kollega, etterfulgt av et par kosedager hos en kjær studievenninne), så det skal pakkes og ordnes en hel del før den tid.

Men snart skal skuldrene senkes noen hakk til, og både strikketøy og lesestoff skal hentes frem med verdens beste samvittighet innimellom masse kos med barn og Revisor.

3 kommentarer:

Namaste (jeo74) sa...

Hørres fortreffelig ut!

Du må rektigt kosa deg mor.
Eg hadde faktisk tenkt å ha deg som ukas blogg, men eg vente heller te du e ferdig med bloggeferien din ;o)

Komme jo rett og slett te å savna deg må veta :o)

Eple sa...

Nyydelig bilde- og ja, blondekyse er fullstendig smelt!

Kos deg masse på husmorferie, og på den "ekte". Begge deler er akkurat hva man trenger nå... Deilig med ferie nå- jeg er så klar, så klar!! :)

Namaste (jeo74) sa...

Den duken komme du definitivt te å få te ja :o)

Eg var nå sikker på at du kjente te Elisabeth forresten :o) Hu har møkje løye for seg :o)

Så nå blir du to veker vekke og når du komme tebake så ska eg to veker på ferie...

Det blir nok masse som skjer på den tida. Satse på at det blir bra :o)

Kooooooosa deg!