Sider

torsdag 9. juni 2011

Premie i posten og siste fotballkamp før sommerferien

Jeg var så heldig å vinne et par skinntøfler fra Tøflus hos Mrs Hardy for omtrent en uke siden. Snakk om vinnerflaks! Og det passer jo perfekt, ettersom Lillesøster holder på med å lære seg å gå.

Fruen led selvsagt valgets kvaler da hun måtte bestemme seg for hvilket par Lillesøster skulle ha, men til slutt falt valget på supersøte Edle Jenny i lilla og rosa og med en nusselig, liten blomst på siden. I går kom pakken i posten og Lillesøster ble veldig fornøyd med det nye skotøyet sitt, som passer helt perfekt på foten samtidig som det er god plass til å vokse på. Så tusen hjertelig takk, Mrs Hardy og Tøflus!!

StoreLillebror spilte også denne sesongens siste kamp i går, noe vi selvsagt måtte få med oss, alle sammen. Masse mål (selv om motstanderne scoret flest), god stemning og masse spenning - akkurat slik en fotballkamp skal være!

Nå er det snart sommerferie for 1. og 4. klassingene mine. Vi gleder oss til late dager i (forhåpentligvis) solen sammen og spennende turer i både inn- og utland. Og snart er det jammen meg helg igjen også!

Ha en riktig god dag!


1 kommentar:

Anne Lise Johnsen sa...

Hei på deg :) Så fine tøfler du vant! Jeg synes det er veldig hyggelig at du vil være med på min Give away! Jeg ser at du er kreativ, kjolen ble kjempefin og passer jo kjempegodt sammen med DE skoene! Ønsker deg en fortsatt fin fin uke og snaaart helg :)