Sider

fredag 7. oktober 2011

En helg fylt med kalas

Denne helga skal vi rett og slett velte oss i bursdagsfeiringer. Vi feirer både Morfar og Supersøte Prinsesseniese i helga, og i neste uke er det jammen meg Farmors tur også! Det store spørsmålet er hvordan i all verden det skal gå med lavkarbokuren til Fruen og Revisoren... Vel, man får forsøke å være standhaftig - og for alle andre blir det selvsagt fritt fram for å meske seg med kaker og annet snacks hele helga og vel så det.

Nå er det forresten snart høstferie for de to skolebarna mine. Det skal bli kos! Og nå er dessuten været slik at det er fint å være inne og fyre i peisen og tenne masse stearinlys - så det passer i grunnen bra med høstferie nå.

Ellers går nok helga med til restituering etter et mildt angrep av influensa for Fruens del innimellom all festivitasen. Febrilsk hekling og strikking er en viktig del av kuren, så det er mulig at det snart kommer bilder av hjemmelaget Kleppsupporterape etter hvert. Pluss at det er gaver på gang. Say no more...

Ha en riktig deilig helg, folkens - med eller uten kaker!

Tiden flyr! Dette bildet er minst fire år gammelt... Men her ser dere i alle fall tydelige bevis for at Supersøte Prinsesseniese faktisk ER en helt ekte prinsesse.

2 kommentarer:

Eple sa...

Jepp- Bilder lyver ikke, her snakker vi om en ekte prinsesse!!! God søndag videre- og kos dere med høstferie :)

Karianne sa...

God bedring! Og håper bursdagsfeiringene sto til pallplass! *smil*