Sider

tirsdag 11. oktober 2011

Good kopp

For en deilig dag! Fruen har nettopp vært på kino og sett "Barnepiken" sammen med gode venninner, og tidligere i dag dumpet det jammen meg pakke fra aller skjønneste Eple ned i postkassen!

Fruen fjernet på ingen måte papiret diskret og sparte det til senere. Neida! Her måtte det flerring til. And lo and behold!: Verdens søteste, lille kopp (fra Ferm Living) dukket frem fra papiret, komplett med deilig konfekt oppi. StoreStoresøster overvar begivenheten og deltok ivrig i konsumpsjonen av sistnevnte lekkerier. Fruen glemte rent at hun faktisk går på lavkarbokur og mesket seg stort, hun også. (Og det rett før middag...)

Med andre ord: premien ble vel mottatt, noe det går klart frem av bildene under. Så tusen hjertelig takk, kjære Eple! Jeg er SÅ glad for at det var mitt navn som ble trukket opp av den vakre Cathrineholmkjelen din, for anledningen godt plassert i badekaret;-)

Duften av deilig sjokolade hang igjen litt lenger enn selve sjokoladen...

Strike yet another pose, Monkey Boy! (Noen liker å vise seg frem og griper iherdig enhver mulighet som byr seg...)

Kaffen smakte selvsagt enda bedre enn normalt i denne koppen. For anledningen har Fruen dandert melke/kaffeskummet litt ekstra. I heart my new cup - og Eple, of course!

Nå er det like før Høstferien tar oss for fullt, Revisoren inkludert, og Fruen har bunkret opp med masser av godt håndarbeide - så forhåpentligvis blir det litt mer show-and-tell her på bloggen om noen dager.

Have a good one!

1 kommentar:

Eple sa...

Kjekt å høre at koppen kom hel frem- og at den ble godt mottatt :) Jeg følte et lite sekund at den aldri kom til å bli sendt. Befant meg plutselig i et tidshull på postkontoret på lørdag, og da det var vår tur å komme til skranken ble vi møtt av tidenes mest serviceinnstilte dame. Det er faktisk hun som pakket inn koppen... Hun tok helt av med tape, frimerker og innpakking. ;) Var veldig vitti og koselig, men hun brukte over 25 minutter på seansen... Jeg ville egentlig bare låne litt tape. Men hun skal ha ros for behjelpeligheten sin!!

Kjempefine bilder, digger monkissen din!! De gjør et hjem komplett, sant?