Sider

torsdag 27. oktober 2011

Ferdig vest og postkort fra Penguin

Nå er endelig vesten til Lillesøster ferdig strikket. Vel - den ble ferdig for en stund siden, men jeg har bare glemt å ta bilde av den. Faktisk har Lillesøster til og med rukket å søle på den nye vesten sin - men nå som Fruen har fått ny vaskemaskin (Fruen er nesten forelsket...) går alt så meget bedre og søling er absolutt ikke noe problem.

Merkelig, det, hvordan elektriske apparater ser ut til å slutte å virke ut av sympati for hverandre. Mulig det gamle kjøleskapet og vaskemaskinen hadde et nært vennskapsforhold. De har tross alt bodd ca en meter fra hverandre de siste ti årene, dog på hvert sitt rom, kun adskilte av en skyvedør. Så kanskje vaskemaskinen ikke hadde noe å leve for lenger da det gamle kjøleskapet forsvant? Uansett ble enden på visa at vi måtte av sted og kjøpe ny vaskemaskin omtrent en måned etter at kjøleskapet kastet døren beyond repair. Fruen krysser herved fingrene for at det ikke finnes alt for mange slike nære relasjoner mellom de gjenværende elektriske apparatene i heimen. Det vil i så fall bli en dyr affære, særlig nå som det pågår intensiv innredning i kjelleretasjen (bilder ved en senere anledning).

But I digress. Vesten til Lillesøster er strikket av Viking-garn og har fått en fjong pusekattknapp fra Snella og Petronella. Det er nok knappen som gjør at vesten er så gjev, for Lillesøster er veldig glad i pusekatter. Det skulle egentlig vært to knapper i vesten, men siden knappen var så stor og dyr fant jeg ut at det passet greit med bare én knapp øverst. Vesten er deilig å ta på seg om morgenen når det er litt kaldt i huset. Burde faktisk hatt en selv også...Disse fantastiske postkortene kommer fra Capris. Det er muligens et litt uoverkommelig mål å sette seg å sende av gårde alle 100 i løpet av det neste året, men noen skal da finne veien ut av heimen og opp i diverse postkasser á la deilig snail-mail (som fremdeles er favoritten min selv om Revisoren synes jeg er uhelbredelig gammeldags. Faktisk foretrekker jeg EKTE bøker også og ikke de av den digitale typen, noen han bare rister på hodet av). Synes postkortene er deilige - og Fruen har hatt mange gode lesestunder takket være Penguin.Nå er det visst noen som krever Fruens oppmerksomhet. Da må man vel adlyde.

Snart er det helg! Da blir det maling av både vegg og fjes. Masse gøy i vente, med andre ord!!

Ingen kommentarer: