Sider

fredag 30. september 2011

Strike a pose, Monkey Boy!

YES!!! Min helt egen, selvheklede Ape á la Kaptein Biff!! Supergøy å lage, så det kommer nok en ape til snart - dog på bitte litt mindre heklenål. Jeg lot meg rive med og bestilte like gjerne oppskrift på pingvin og pingvinrangle også av Kaptein Biff. Takknemlige prosjekter - i tillegg til at resultatet blir fantastisk bra (tooting my own horn, I know...).  Så nå blir det trolig aper på gud-og-hvermann til jul.

Kjør bilder fra dagens photo shoot:


Det begynte forsiktig i ordnede former i stua...

... og fortsatte i gangen på Oldemors vakre symaskin med den fjonge Julien McDonald-tapeten i bakgrunnen.

Litt mer relaxed på kjøkkenet sammen med Pip.

Hanging loose i Ricelysestaken.

En liten pust i bakken. Fint vær ute, til en forandring.

Hvorfor være stor og stygg når man kan være liten og søt?

Back to the roots.

Se på det fjeset! (A tender moment)

Klatreevnene testes ut.

Juhuu!!!!

Befriending the kitchen gnome. (I think this is the beginning of a beautiful friendship)

Men hva er så dette? Posering med kjøkkengjenstander? For plutselig gikk det opp for Fruen at hun jo er den stolte eier av en svært lite brukt Cathrineholmgryte, courtesy of Svigermor.

Det er gryta si, det!

Og en matchende smørsmelter (som Revisoren har puttet i oppvaskmaskinen ved et par anledninger, det er derfor den er noe matt i fargen. Grrrrr!!!)


Ha en riktig deilig helg, folkens!

5 kommentarer:

Shy B sa...

Flott apefjes :)
Ja, resten av apen også!

malu sa...

Gosj! For en photo shoot :o)
Apene til Kaptein Biff er helt herlige!

God helg og et stort :o)
fra meg

Eple sa...

Ha-ha-ha!! Jeg hadde akkurat samme intense Photoshot som deg da min ape var ferdig. Bilder ble tatt i alle husets rom og også utendørs. Og jeg følte meg like stolt som jeg regner med at du er- for herlighet, det var en fin monkeyboy du viser frem!!!

Jeg holder på med min 3dje nå (og synes ennå at det er litt trist å tenke på at nummer 1 bor et annet sted..)og jeg ser ingen grunn til å stoppe!! Synes du hadde fått til et skikkelig fint uttrykk på din ape. Jeg synes at fjesene er litt vanskelige å få til... Der har du truffet spikeren på hodet!!

Når det gjelder GiBort-gaven din så kommer den... Jeg har dessverre ikke klart å komme meg på postkontoret ennå, men vit at den har ditt navn klistret på seg -og før eller siden er jeg strukturert nok til å få den avgårde. Syntes at det var veldig kjekt at du ble trukket som vinner!

Fortsatt fin helg! (og herlig Cathrineholm!!)

Karianne sa...

Hahaha!! Fotoshooot med humor! *I like* Noen har kommentert at kulen til Nadya er på ryggen, forresten. Lurer på åssen hun vil se ut i 9.måned, da?? Ha en fin kveld! *smil*

Kaptein Biff sa...

haha, gøy! Sånn gjorde jeg også første gang jeg hadde laget en!