Sider

onsdag 27. april 2011

Post-påske-syndrom

Men Fruen var ikke avgått med døden til tross for sitt fravær her inne. Heldigvis. I alle fall for Fruen. Og sikkert for Revisoren og de søte små også - skjønt, for tiden er ikke Fruen mye å skryte av. Det skyldes muligens de små, onde bjørkeraklene på bildet under eller muligens en kombinasjon av begge bildene (selv om man allerede var forkjølet da man bestemte seg for å stappe undersåttene i vannet en relativt varm kveld i siste halvdel av april).

Det har uansett vært en deilig påske, og det har vært vidunderlig å faktisk ha Revisoren i umiddelbar nærhet for en gangs skyld. Masse kos, masse avslapping og masse latter for alle mann. Så gøy var det at det faktisk ble felt et par bitre tårer i går kveld (ikke Fruen denne gang - hun har jo "ferie" hele tiden... Skjønt, nå som Lillesøster har blitt uforskammet mobil i løpet av de siste ukene og ser ut til å være av den meget nysgjerrige typen blir det nok litt mer travelt for Fruen heretter) på grunn av at ferien var over for denne gang og hverdagen måtte ta til igjen - men heldigvis er det ikke så veldig lenge igjen til neste ferie, og helga er bare noen dager unna!

Det skal selvsagt blogges litt mer etter hvert, komplett med bilder fra påsketuren til Sørlandet og litt bilder fra hagen, som spirer og gror. Det er også kjempegøy å registrere at det har kommet nye følgere til!! Hjertelig velkommen til dere! Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med dere etter hvert. Nå kaller imidlertid pliktene. Lillesøster ligger og grynter i vogna og vil opp. Damn! Jeg hadde tenkt å ta meg en kaffe til og late meg litt i sola. Jaja. Man kan jo drikke kaffe OG være pedogogisk korrekt Mamma samtidig, ikke sant? (Bare man passer på å holde kaffen i betryggende avstand fra barnet, selvsagt.)

Se på dem der de henger og bare godter seg over all den skaden de gjør og alle nyseanfallene de forårsaker.

Muligens ikke det smarteste Fruen har gjort i sitt liv...

1 kommentar:

Hege A "The not so perfect mum-blogg" sa...

Kanskje ikke så smart, men sikkert veldig, veldig deilig! Glad jeg ikke sliter med allergi ja, hengebjørkene omkranser omtrennt tomta her så...
God bedring til deg!!