Sider

fredag 8. april 2011

Pimp my krakk

Fruen har selvsagt mange prosjekter gående samtidig (sikkert derfor det er så få det faktisk blir noe av/det drøyer med en del av prosjektene). Når Revisoren og svigerfar er ferdige med å gipse i kjelleren skal man visstnok få overta den gamle kjøkkenstolen som fungerer som multi-purpose-tool- and-building-aid innimellom der nede. Siden den er malingsflekkete og litt hullete skal den få nytt trekk. Egentlig litt synd, for den er deilig oransje. Imens har Fruen øvd seg på en krakk. Absolutt ingen komplisert operasjon - bare gøy!

Trinn 1: Man maser seg til en gammel, slitt krakk av sine foreldre.
Trinn 2: Man kjøper inn platevatt og voksduk og drar på ekspedisjon til Claes Ohlson for å kjøpe inn elektrisk stiftepistol (my new favourite!!).
Trinn 3: Man legger barnet (det er best slik siden hun liker å ha fingrene sine i alt det Mamma driver med), lager seg en kopp kaffe og finner frem det man trenger.
Trinn 4: Klipp til stoff, plugg inn stiftepistolen og stift av hjertets lyst!
Trinn 5: Nyt synet av det ferdige resultatet med et tilfreds smil om munnen og drikk resten av kaffen.

(Beina må muligens også males etter hvert, for det er visst bare jeg som liker at de er litt slitt.)

Og så er det bare å vente på at stolen i kjelleren skal få nytt trekk, den også. Gleder meg allerede!!

Før-bildet. Legg for øvrig merke til den vakre tevarmeren i bakgrunnen. Den ble til i et anfall av det-er-sååååå-gøy-med-broderi-at-jeg-må-brodere-ekstra-mye den gang jeg gikk på tegning/form/farge.

Etter. Voksduk fra Åhlens.

Lillesøster sjekker ut at det går an å få fatt i boksene som Mamma har plassert under den "nye" krakken. For de av dere som tror dere skimter smuler på gulvet eller små hybelkaniner er det bare luftspeiling.

Ha en riktig god helg, med eller uten elekstrisk stiftepistol!

5 kommentarer:

Eple sa...

Pimping er en god ting- nesten alltid! :)

Jeg ønsker meg en elektrisk stiftemaskin også. Den jeg hadde tidligere har takket for seg og forlatt meg- og det uten å egentlig ha gjort en god innsats. Den ble ødelagt etter bare få gangers prøvekjøring...

Krakken ble veldig fin- gleder meg til å se hva som skjer når du overtar den gamle oransje kjøkkenstolen!

De beste ønsker for helgen!!

Pia sa...

Bra pimping! Jeg tør ikke å pimpe noe som helst, jeg klarer å lage gråstein av gull. God helg!

ND! sa...

Så søt den ble!
Ha en fin helg!

Anonym sa...

Himmel! Her leter jeg etter stolputer, men voksduk- selvfølgelig! Har jo nettopp sånne stoler hvor setet kan løftes opp og duken bare stiftes på. Nøyaktig hva jeg trenger. Takk for den!

Anette {foreldremanualen} sa...

Den ble kjempefin! :-)