Sider

mandag 4. april 2011

O to be in England...

Endelig - litt flere bilder fra Londonturen. Mye bilder av mat, for en stor del av turen involverte jo god mat og drikke, og litt av natur og sånt, for det liker fruen godt å ta bilde av. Dessuten er det ingen ting som sier vår i London like bra som magnoliatrær i full blomst. Det lille magnoliatreet mitt har dessverre ingen ting å stille om med mot disse skjønnhetene i Green Park.

Det var en deilig og avslappende tur som dessverre gikk alt for fort. Derfor må jeg passe på å dra tilbake snart!

Dette burde sikkert ha vært en detaljert reiseguide fullstappet med nyttig informasjon og interessante fakta. Det er det ikke. I stedet er det en serie mer eller mindre amatørmessige bilder akkompagnert av mer eller mindre flåsete kommentarer. Men sånn er det. Man har nemlig en slags skrivesperre for tiden, så da blir det slik som dette til fruens kreativitet atter flyter fritt og uhemmet. (Man kan i det minste håpe!)


Første kveld: middag på Hard Rock. Ikke så veldig oppfinnsomt, men god mat. Og så denne desserten, da, Chocolate Peanut Butter Pie Bite. Ikke så mye som får meg til å sette igjen god dessert, men denne ble for mektig, selv for fruen...

Utsikt fra hotellrommet vårt, like ved Victoria. Liker godt å bo i nærheten av Victoria, for det er så praktisk i forhold til flytog og sånt - i alle fall dersom man flyr til/fra Gatwick.

Liten lunsj på lørdag i en sidegate av Oxford Street. Deilige wraps med fetaost.

Og så dukket denne fyren opp, rett foran nesa mi, i tryllestavmonteret på Hamley's. Tror det var bare jeg som så ham, for da jeg var tilbake dagen etter sammen med Revisoren for å kjøpe tryllestav til StoreLillebror var han borte. Det må være magi.

Det aller beste jeg vet å drikke når jeg er i UK: cider with blackcurrant. Saft som gjør deg litt suseste i toppen...

Piccadilly Circus en lørdag ettermiddag.


Her har vi jammen meg Revisoren og Fruen, sistnevnte for anledningen iført Allsortsarmbåndet (som også kan brukes som smykke) fra ND! Det henger litt på skakke på dette bildet, dessverre - men fint er det uansett. Revisoren er også ganske fin.

Nok et måltid med fetaost og chips...

Og så litt sightseeing, da. Utenfor Buckingham Palace. Deilig i vårsola.

Lamp post. Ikke helt Narnia, men nesten...

Og påskeliljer i full blomst. Vakkert i parken. Man skulle ikke tro at man befant seg midt i en storby. Deilig med en rusletur i solskinnet, særlig siden man faktisk har shoppet seg fornøyd i forkant.

Aaaaaaaaa!!!

Ooooooooo!!!

Så idyllisk!!!

Og så magnoliatrær, da - i fleng!

Det er ikke måte på idyll! Tror hele landet, inkludert fugler, planter og trær, lader opp til prinsebryllupet.

Til venstre skimtes inngangen til Magiministeriet.

Sånn, litt bilder fra London, med en smule deilig vårstemning på kjøpet. Jeg hiver på 1 stk Kate Bush helt på tampen.

4 kommentarer:

Myr sa...

Flotte bilder, koselig med vår! :D
Fikk flott pakke i helgene, lysene var kjempesøte og teen både duftet og smakte godt :D Tusen takk!
ønsker deg en fin kveld
/myr

Hege Aida "The not so perfect mum-blogg" sa...

Herlig!! Ikke noe mer å si om den saken! :D

Namaste (jeo74) sa...

Oooooh, kjente eg følte for ein Londontur igjen eg og ja :o)

Masse hærlige bilder, og heldige, flotte mannen som har ei så harlige kåna da! Det må eg sei :o)

Du skrive nå alltid dritbra uansett kor inspirerte du e du da snuppa. Kjekt å sjå at det ser ut te å ha vore ein vellykka tur.

Det e lov å værr litt bitter forresten ;o)
Forstår ikkje heilt ka eg tenkte på med å gi vekk dei fysste tingene eg lage da. Burde liksom ha venta te eg blei litt mærr dreven, men for seint å tenka på det nå på ein måte...

Ska sjå det komme masse fancy saker fra meg framøve da, for nå e eg visst hekta ;o) Har så masse tanker og idear at det helste blir for møkje av det goda vettu

Pafrika Og Belkini sa...

Nam! Nå fikk jeg lyst å spise meg gjennom en storby jeg også ;). Bortsett fra Praha, der jeg ikke har hatt særlig suksess på resturantfronten. Det Prahaske kjøkken, det er ikke noe vi hører om på linje med det franske eller italienske akkurat, og jeg aner hvorfor. Okke som, det så ut som en finfin Londontur!