Sider

onsdag 14. september 2011

Uautorisert innkjøp, bollebakermester - og karaoke

Fruen er av og til en smule uskikkelig. Noen ganger trosser hun faktisk Revisorens forsøk på å sette foten ned og ler husets såkalte autoritet midt i fjeset.

Men av og til er hun tvunget til det. Revisoren er ikke akkurat kjent for å legge sin elsk på det mest fargerike og voldsomme innen pyntegjenstander og av og til sprenger rett og slett Fruens estetiske sans Revisorens skala for hva som blir ansett som akseptabelt. Fruen velger i slike tilfeller å tolke det dithen at "han vet ikke bedre, stakkar" og kjører sitt eget løp.

Det har ikke blitt ris på blanke messingen enda, men det kommer noen oppgitte sukk i ny og ne og hoder ristes og øyne himles med.

Veggklokka under trengte vi faktisk. Det gjorde ikke noe at den var stilig og passet godt inn på kjøkkenet... Herligheten kommer fra Ruth66, som er en vidunderlig butikk stappfull av retroinspirerte saker og plastic fantastic.

Og Revisoren hang den opp, så han synes nok innerst inne at den er veldig fin...


StoreStoresøster elsker kaker og går trolig med en liten konditor i magen.Veldig fint, særlig i helgene dersom det skal komme folk på besøk!

På lørdag, mens Lillesøster og Fruen var i barseltreff dro StoreStoresøster på butikken og handlet inn manglende ingredienser helt selv, for deretter å bake de mest vanvittige sjokoladebollene Fruen noen sinne har beskuet. Det eneste Fruen hjalp til med var å finne frem eltemaskinen. Så dette lover godt for fremtidige krumspring på kjøkkenet! Fruen krysser fingrene for at denne matlagingslysten også lar seg overføre til middagsmat innimellom. Ikke noe er som å komme til dekket bord og ferdig middag!


Ellers driver Fruen og Revisoren på med å stelle i stand til det årlige karaokepartyet. Eller - det er visst Revisoren som driver mest på med å stelle i stand. En kveld hvert år forvandles han nemlig til en slags utgave av Ivar Dyrhaug og inviterer til sin egen Beat4Beat-konkurranse. Han lager medleys og diverse musikkrelaterte oppgaver og Fruen og de andre gjestene lar seg rive med og kaster seg uhemmet mot mikrofonene og lar sine liflige røster ljome i veggene (nabovarsel sendes selvsagt ut på forhånd).

På bildet under ser man tydelig innlevelsen som er å spore hos deltakerne. Fruen befinner seg heldigvis betryggende nær mikrofonen og lever seg usjenert inn i rollen som lokal sangstjerne - for one night only. Motto for kvelden er som alltid: syng med den stemmen du har!

3 kommentarer:

rockefår sa...

Kjempekul klokke, og den festen så riktig så artig ut!

ND! sa...

Oi oi oi, for ei fin klokke :D!!!
Siden jeg ikke kunne forsvare et innkjøp av den legendariske Ball clock,
endte jeg opp med en enkel diner-aktig på køjkkenet,
men-hadde jeg vist om denne herligheten...
Kjenner igjen den konservative-revisor-stilen, men den er heldigvis kommet på gli etter at tegneseriebøker,matchbox biler & Lego sin nye VW Camper også får plass i stua :) Formelen:Litt ditt = mye mitt, funker ;)

Eple sa...

Uskikkelige fruer som trosser revisorer- DET liker vi! Det kan bare komme gode ting av det!! Klokken var knall- sangstjernen har plettfri smak :)