Sider

fredag 23. september 2011

Hjemmelaget Bountysjokolade

Forrige helg forsøkte Fruen seg på hjemmelaget Bountysjokolade til lørdagskosen. Den ble veldig god - faktisk såpass god at det ikke var så mye igjen da lørdagen kom. StoreStoresøster fikk nemlig også sansen for lekkeriene. Mulig det må lages ny porsjon i dag...

Hva er dette? Risengrynsgrøt?!? Neida: kokosmasse, fløte, kokosfett, kokosmelk og sukrin i skjønn forening.

Rent estetisk ble de ikke så vellykkede, disse hjemmelagede Bountysjokoladene - men smaken var i det minste på topp.


Oppskriften har jeg hentet fra denne boka, som for øvrig er full av mye spennende bakverk uten sukker og mel. Ganske fint nå som Fruen og Revisoren forsøker å kutte ned på karbohydratinntaket. Men jeg har altså ikke testet ut mer enn to av oppskriftene her enda.

God helg, folkens - med eller uten sukker på!!!

3 kommentarer:

Eple sa...

Herlige London!! Er på farten, men sniktittet innom og så Bountysjokolade i overskriften din!! Herlighet- jeg MÅ HA!!!! ;)

Kos dere masse i helgen!! :)

Hege A "The not so perfect mum-blogg" sa...

Ettersom jeg ikke liker kokos, er jeg ikke så misunnelig på selve sjokoladen... MEN, himmel så imponert jeg er over at du lager din egen sjokolade!!
God helg til deg!

Sigyn sa...

De så utrolig digg ut!! Imponerende!!

Ha en finfin lørdagskveld!