Hva er dette? Risengrynsgrøt?!? Neida: kokosmasse, fløte, kokosfett, kokosmelk og sukrin i skjønn forening. |
Rent estetisk ble de ikke så vellykkede, disse hjemmelagede Bountysjokoladene - men smaken var i det minste på topp. |
Oppskriften har jeg hentet fra denne boka, som for øvrig er full av mye spennende bakverk uten sukker og mel. Ganske fint nå som Fruen og Revisoren forsøker å kutte ned på karbohydratinntaket. Men jeg har altså ikke testet ut mer enn to av oppskriftene her enda.
God helg, folkens - med eller uten sukker på!!!
3 kommentarer:
Herlige London!! Er på farten, men sniktittet innom og så Bountysjokolade i overskriften din!! Herlighet- jeg MÅ HA!!!! ;)
Kos dere masse i helgen!! :)
Ettersom jeg ikke liker kokos, er jeg ikke så misunnelig på selve sjokoladen... MEN, himmel så imponert jeg er over at du lager din egen sjokolade!!
God helg til deg!
De så utrolig digg ut!! Imponerende!!
Ha en finfin lørdagskveld!
Legg inn en kommentar