Sider

mandag 2. mai 2011

Fun in the sun - og vinnerlykke!

Fremdeles litt satt ut av allergi forsøker Fruen seg på et aldri så lite innlegg igjen, etter flerfoldige dagers taushet. Man har, i tillegg til nysing, vært busy med beplantning og rydding - selv om det jo også har blitt tid til det søte terrasseliv i sola. Nå har pelargoniene kommet på plass, og det spirer og gror i bedene, så kroppen begynner heldigvis å tine etter vinterkulden og våryrheten er i ferd med å slå ut i full blomst. Bilder kommer senere (ikke av våryr Frue, altså, men av planter og slikt...).

I mellomtiden vil jeg gjerne vise frem de flotte øredobbene jeg vant hos Guro, med bloggen Ein gul knapp, rett før påske. De kom i posten i forrige uke, og bare innpakningen var til å bli i godt humør av! Da papiret var behørig fjernet ble ikke smilet noe mindre av den grunn. Øredobbene var nemlig helt perfekte både i farge og fasong og gjør meg glad hver gang jeg tar dem på. Så tusen takk, Guro!! (Sjekk ut eplabutikken til Guro om du blir fristet...)

Fruen har også blitt hektet på å lage heklehjerter, inspirert av Malu, som har den vakreste bloggen jeg vet om. Gå inn her dersom du vil forsøke deg på noen selv. Superenkelt og supersøtt. Det blir nok hjertelenke her i gården, ser det ut som...

Og så må man jo ta med noen bilder fra blomsterbedet, badet i sol. Herlig! Det er fantastisk når det spirer og gror, og Fruen stortrives med skitne hender, nesen dypt plantet i jorden og solsteiken i nakken.

Forhåpentligvis blir det flere bilder både fra hagen og terrassen om ikke så alt for lenge. Flerfoldige timer med maling, rydding, luking og planting har nemlig gitt gode resultater, om man kan være så frempå å si det selv.

Leve våren!!!

Pakker i posten er alltid gøy!!

Her er de - Dollyøredobbene. De er egentlig mer rosa enn dette - men siden man er stuck med det lille kameraet får man ikke til å yte fargene rettferdighet. Er de ikke søte, vel?

Her er dobbene i bruk. Fruen har lært modellfakter av å jobbe som fotomodell i meget ung alder. Den lett henslengte danderingen av hånden er selvsagt for å dekke over dobbelthaken. Hendene er (dessverre) modellens egne.

Første heklehjerte in progress. Fort gjort og veldig koselig håndarbeide i solveggen.

Teppeposen vi har arvet av svigers passer godt i benken. Putene begynner å bli slitt og skal muligens dekkes med denne, som er passe rød og blomstrete nok til å stå godt i stil med alt det andre på terrassen.

Min nye lattekopp. Helt perfekt i solveggen, den også. Jeg blir faktisk i godt humør bare av å se på den...

Noen glimt fra hagen. Her er hjertetreet til Revisoren.

Og så løytnantshjertene mine, da. Vakre, som alltid.

2 kommentarer:

Marianne Dragon Waagan sa...

Heisann:)
Grattis med premie...heldige du:)
Snubla innom bloggen din, og jammen ble jeg hekta:) Synes du har en flott, fargerik og interessant blogg, og legger meg til som følger. Gleder meg til å følge deg videre jeg:)

Ønsker deg en flott og solfylt uke:)
Klem Marianne

Eple sa...

Våren er deilig!!! HURRA!

Grattis med fantastiske premie- de var nydelig (Selvsagt mye takket være modellens trente og erfarne fremvisning!!)

Så gøy det skal bli med bilder av hage og blomster -og vær nå grei og sleng med et bilde av en våryr frue også. Det kan jo bare bli bra!! :)

Elsker løytnantshjerter- blir veldig glad av bildene dine!

Ha en superfin dag!!