Sider

tirsdag 15. juni 2010

MagnoliablomstenSå kom det endelig en liten, litt medtatt magnoliablomst på treet mitt etter flere års venting. Det er muligens en smule vindhardt her? Jeg sager imidlertid ikke ned magnoliatreet mitt med det første men skal muligens bagynne å pakke det inn om vinteren for å se om det hjelper. Og om litt skal jeg faktisk (!) plante ut sommerblomster i de rosa plastpottene mine og den knallrøde grillen - so stay tuned;-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hah! Da er det kanskje håp for mitt nyplantede magnoliatre og!?! Alle bladene fikk høstfarge rett etter utplanting, men jeg aner håp i et par nye spirer. Blomster skal jeg begynne å håpe på senere en gang. Innpakking om vinteren altså, det må jeg undersøke. Lykke til med de rosa pottene.

hege sa...

Ja, det er nok håp! (Og man mister selvsagt aldri håpet - det er nok derfor magnoliatreet har fått lov å bli stående.) Jeg er ingen hageekspert, men jeg har lest et sted at det kan være lurt å pakke treet inn - like mye for kuldens skyld som for vårsolen. Må nok sjekke det nærmere og se om det kan hjelpe. Men håpet må man aldri miste;-))