Sider

fredag 14. mai 2010

De siste par ukenes produksjon

Nå har jeg endelig fått dampet og sydd i knapper på de plaggene jeg har strikket de siste par ukene. Skuldervarmeren dro plutselig av gårde til Sørlandet med Storesøster før jeg rakk å ta bilde av den, men det er i alle fall et tegn på at hun liker plagget.

Jeg har jo hatt litt dilla på Sublime i det siste, og det har passet helt perfekt at min lokale garnbutikk har hatt supersalg på akkurat det garnet i det siste. Minuset er at de skal slutte av med akkurat den garntypen - men nå har jeg strikket det meste i oppskriftsheftet uansett og har fremdeles nok Sublimegarn igjen til en jakke, en bukse, en lue eller to og kanskje et par sokker, så da burde jeg egentlig være vel fornøyd. Dessuten finnes det jo masse annet deilig garn der ute.

Denne rosa kjolen/tunikaen under ga min mor litt av et sjokk, for plutselig trodde hun at jeg visste noe hun ikke visste angående babyens kjønn. Jeg gjør jo ikke det, men ble med ett skikkelig fed up av kjønnsnøytrale farger. Og dersom jeg ikke får bruk for den selv dukker det nok opp en babyjente et eller annet sted som kan få den. Planen er å strikke matchende leggings etter hvert - men akkurat nå har jeg selvsagt flere andre prosjekter på gang og har oppdaget hvor fantastisk gøy det er å hekle.


Her er en meget kjønnsnøytral genser og et par matchende leggings. Jeg har ikke satt i strikk og knytebånd i leggingsen enda, men den er strikket i størrelse ett år, så det har egentlig ikke noe hastverk. Genseren er nok trolig en størrelse mindre, men plaggene funker jo fint hver for seg også. Synes de ble ganske så fine, begge deler, selv om det ikke er helt perfekt strikket. Genseren er dessuten svært så praktisk å ta av og på siden det går an å kneppe den helt opp slik at halsåpningen blir stor og romslig.

Her er enda en jakke i Mirasols Hacho. Dette skal være barselgave til en liten gutt som skal komme i begynnelsen av juni.Nå tror jeg jammen at jeg skal ut og vaske vinduer. Etterpå skal kjøleskapet til pers. Begynner å bli en smule utålmodig, selv om det fremdeles er noen dager igjen til termin. Dessuten har jeg trolig heklet litt for mye de siste dagene, for jeg tror jeg har litt gangsperr i heklehånda.

1 kommentar:

Fru Jippiyes sa...

Så nydelige ting du strikker! Det ligger noe til deg på min blogg. Ha en fin helg!