Sider

onsdag 11. april 2012

BØ!!!

Ble du redd nå? Det var ikke meningen å skremme. Ville bare si at jeg fremdeles er her inne - jeg har bare ikke vært så flink til å gi livstegn fra meg i det siste.

Da er påsken vel overstått og alle batterier er blitt oppladet og vel så det etter deilige fridager. Humøret (sevjen?) stiger dessuten i takt med varmegradene på gradestokken, så i slutten av mai en gang regner Fruen med å være lettere euforisk...

NÅ er det jammen snart på tide å nyte våren i fulle drag! Fruen har vært ute og inspisert blomsterbed i dag og ser at det spirer og gror. Denne helgen blir det nok derfor litt rydding i hagen, og det skal bli deilig!

Så gjenstår det å se om det blir mer blogging fremover...

Resirkulert bilde fra fjorårets påske.

7 kommentarer:

ND! sa...

*Humre* her stige sevjen sakte også,
var det i det hele tatt sommer i fjor...
Så det var helt herlig med de varme vårdagene!
Men i år kommer Sommeren,
og gjør den ikke det,da blir det julefeiring laaangt sør.

Blogg når du har tid og lyst :)
&
Takk for at du ble med på Gi-borten!

Namaste (jeo74) sa...

Ja te mærr blogging fra deg!
Dvs når du har tid og lyst seie eg og :o)

Håpe blogginga blir nedprioritert fordi du har så masse kjekt som skjer :o)

Goood klem

Marianne Dragon Waagan sa...

Heisann:)
Blogging skal være noe man har tid til, overskudd til og lyst til, og absolutt ikke noe "tvang". Kos deg med bloggpausene med god sammvittighet... men alltid koselig å lese innlegg hos deg da:))

Ønsker deg en glad morgendag:)
Klem Marianne

malu sa...

Vi hadde også en fin påske,men det hjalp ikke på vårsyken min.
Har bare lyst på SOL, SOL og SOL.
Blogg lyst kommer og går hos meg også.
Klem :o)

Eple sa...

Jeg har planer om å gripe denne våren med et litt fastere grep enn vanlig... Jeg skal absolutt få slengt noen frø ned i jorden i år. :)

Gleder meg masse til varmere dager, og merker at jeg får mer energi når dagene blir lysere. Jeg (tror jeg) er på en oppadstigende bloggekurve, men det viktigste er at vi bare blogger når vi selv ønsker/ gidder.. Men du vet jo at jeg digger livstegn fra deg , så det kan jo hende at jeg mener at du likevel bare skal tvinge frem noen innlegg hvis det går for lenge mellom dem ;)

Fine dager til deg!!

Kufiolett sa...

Det va deiligt å hørra fra deg igjen :-) Kose meg med bloggen din! Eg har sjøl hatt litt "tørke" på min blogg, men siden eg blogga på min idag, såg eg at du og hadde lagt inn et innlegg. Kos deg massemasse i hagen med alt som spire og gror!!
Snakkes!

hege sa...

Tusen takk for hyggelige, hjertevarmende kommentarer! Jeg satser på at bloggelysten atter melder seg snart - og det går jo fint an å sitte ute i sola og blogge;-))