Sider

onsdag 9. november 2011

Oppussing-in-progress

Det blir ikke så mye blogging for tiden, nei. Faktisk har ikke Fruen tid til å fjase så mye - generelt sett - i det hele tatt, for det meste av tiden (når man ikke er opptatt med å stelle hjemme) går med til Prosjekt Kjeller.

Endelig skal vi få nok en etasje å holde ren! Jippi!!! Men det skal bli deilig, altså. For da skal Lillesøster endelig få sitt eget rom slik at Fruen atter kan lese på sengen før leggetid - og Fruen skal til alt overmål også få sitt eget hobbyrom!! Hvilken luksus!!!

Men først skal det males bitte litt til og sys gardiner og ymse. Møbler skal også males/fikses/anskaffes, så det er mye spennende på programmet fremover.

Forhåpentligvis blir vi ferdige til jul. Fingers crossed.

Her er et par bilder tatt med Fruens mobil (ikke den nyeste iPhonen, nei...). Fruen kunne gjerne tenkt seg å gått litt bananas med fargepaletten, men den litt mer nøkterne Revisoren har vel også litt han skulle sagt, så derfor har vi endt opp med mange kompromisser. Og så skal jo ungene få lov til å bestemme over sine egne rom...


Tapetprøve. Denne skal vi ha i gangen. Quentin Blake er og blir en favoritt. Og fargene her er praktfulle!

StoreLillebror har gått for en vegg med verdenskartet på sitt rom. Det ble råkult og var superenkelt å sette opp. Litt usikker på om vi kanskje burde ha kuttet den lille fliken i hjørnet, men det ble litt brutalt å ekskludere Tonga fra resten av verden, liksom...

StoreStoresøster kjører en mer romantisk back-to-the-seventies-stil på sitt rom. Et par av mine foreldres naboer hadde vidunderlige vegger med fototapet da husene ble bygget på det glade syttitall. Gjett om JEG var misunnelig på dem!!

Dette er fra Ruth 66 og ville passet perfekt på StoreStoresøsters rom, så vi får se om vi kanskje kan rettferdiggjøre innkjøp av dette...


Jepp! Litt oppussing-in-progress her. Stay tuned for den virkelige kronen på verket, nemlig fototapeten som skal opp i kjellerstuen. Fruen og Revisoren har store forhåpninger knyttet til denne og Fruen har allerede lagt skumle planer for matchende tilbehør.

5 kommentarer:

Pia sa...

Den Quentin Blake-tapeten er kul!

Lise B sa...

Enig med Pia! Jeg skal ha bibliotek, eller i alle fall et bittelite rom med bøker, kanskje jeg kan ha en slik tapet der?

Marianne Dragon Waagan sa...

Heisann:)
Så flotte og herlige tapter. Quentin Blake-tapeten er bare sååååå nydelig:) Lykke til videre med oppussing:))

Klem Marianne

malu sa...

Lekre tapeter!
Gleder meg til fortsettningen.

God natt :o)

ND! sa...

OoO,eget hobbyrom hadde ikke vært å forakte...
Spreke tapet løsninger,likte veldig godt Quentin Blake papegøyene :D!

Blir gøy å se det ferdige resultatet!