Sider

tirsdag 15. november 2011

Julekjole til Lillesøster

Fruen opplever et underlig fenomen for tiden - nemlig at diverse håndarbeid går direkte fra å være et work-in-progress til å bli et ferdig produkt. (Når det er sagt må det jo selvsagt føyes til at det ligger mange UFOs i diverse skuffer og skap og skriker hest om å bli gjort ferdig uten at Fruen ser ut til å ta noe hensyn til det.)

Uansett, siden Fruen er i julestemning allerede og har rensket bladhyllene i butikken for julerelaterte hobbyblader, har inspirasjonen til å strikke en julekjole til Lillesøster kommet flyvende (sammen med troen på at denne faktisk kan bli ferdig i tide til jul). I bladet Barnas Jul (fantastisk mange flotte tips her!!) var det oppskrift på og bilde av en søt liten sak fra Pickles, og siden Fruen til stadighet er inne på Pickles sine nettsider og drømmer seg litt bort grep hun begjærlig sjansen med begge hender denne gang. Mange fine fargekombinasjoner å velge mellom, men til slutt falt valget på grønt. Garnet kom i posten i går og var nyyyydelig. Gleder meg til å sette i gang med strikkingen!

Men først må jeg varre hvileløst rundt i huset litt. En hel bøling med sommerfugler har tatt bolig i Fruens mage, for på fredag drar nemlig hun og StoreStoresøster til København. Mål for turen er shopping, cafébesøk og julemarked i Tivoli. Vi gleder oss stort!!!

Tips om fine caféer og butikker mottas forresten med takk!

(Og så vil jeg takke for alle kommentarer på innlegget under. Det er godt å høre at det ikke bare er jeg som kjenner på den noe ugne - dog ubegrunnede - følelsen i magen av og til. Og hvem trenger vel bøttevis med følgere når man har så gode bloggevenner som jeg har?!?)


bildet har jeg lånt fra Pickles sin hjemmeside

3 kommentarer:

Heidi / I'm with Leia sa...

Kos deg i byen 'min'. Har litt Købentips på min blog om du er interessert (se link i toppen av siden eller søk)

Eple sa...

Hahaha- jeg er blitt fullstendig Picklesavhengig de siste ukene!! Har ennå ikke bestilt noe, men drømmer meg fullstendig bort og vekk! Helt urealistiske planer tar form og jeg nyter de innbilte evnene mine... ;D

Kjolen så superfin ut- jeg gleder meg til å se resultat! Kos dere masse på tur, høres SÅH koselig ut!! :)

Lise B sa...

Imponerende! AT du stadig gjør ferdig ting, mener jeg. Der er jeg fryktelig dårlig.Jeg greier ikke en gang rydde ferdig skapet på soverommet, men det er altså mer om et kott, og det er 20 år gamle lag der. Skulle ønsket jeg kunne strikke igjen, men tør ikke på grunn av muskelplager. Og riktig god tur, det blir kjempekjekt!